2011/05/25

Ilta gTIEn hellässä huomassa

Ravintolapäivänä yksi jos toinenkin koki Tuhkimo-efektin. Niin myös gTIEn putiikki Hämeentiellä – kaulavaateliikkeestä tuli tunnelmallinen ravintola koivunrunkopöytineen yhden illan ajaksi. Neljältä iltapäivällä alkanut tapahtuma keräsi väkeä yli odotusten, ja ystäväni kanssa yritys päästä sisään kuudelta vaihtui kahden tunnin odotteluksi naapurissa Talossa. Aika meni kuitenkin nopeasti, ja ilta oli todellakin odottamisen arvoinen!


gTIEn omistajaa ja suunnittelijaa Jenniä ei kuulemma päästetty köökin puolelle, mutta suloinen Eeva oli loihtinut upean illallisen alkupaloineen, itsetehtyine inkiväärijuomineen, pääruokineen ja tietenkin suussa sulavine jälkkäreineen (chili-suklaakakkua, omnommm). Ruuan lomassa maisteltiin Fondbergin tarjoamia viinejä. Varsinaisten järjestelijöiden apuna oli iso joukko palvelualttiita ystäviä, jotka tuntuivat iloitsevan illasta vähintään yhtä paljon kuin ruokailijat :) Koska innokkaita herkkusuita kertyi illan aikana enemmän kuin mihin oltiin varauduttu, onnistui ruoka loppumaan kesken. Olimme viimeisten sisään päässeiden joukossa, huh! Onneksi niin, sillä muuten olisi jäänyt vähän liian paljosta paitsi. Ja vaikka aterian päättänyttä suklaaunelmaa ei kaikille riittänytkään, skumppaa toki löytyi ;)

Paikan sisustus miellytti esteetikon silmää, DJ'nä toiminut Karo soitti Placeboa pyytämättä ja fiilis oli leppoisa, rentoutunut ja korkealla. Ihanaa!! Poistuimme viimeisten joukossa kuulaaseen, kesää ennakoivaan iltaan vatsat täynnä ja hymyt korvissa. Elokuussa luvassa uusintakierros, en malta odottaa!

Suurkiitos vielä kaikille heille, jotka illan jaksoivat järjestää :)p.s. Kuvissa vilahtavat ystävän ja aiemmin mainittujen lisäksi myös muun muassa rokkikaunokaiset Stella ja Dorit!
p.p.s. Kannattaa kurkkia Eevan toista blogia, Voisilmäpeliä - sinne toivon mukaan ilmestyy vielä jossain vaiheessa osa illalla tarjoilluista murkinoista resepteineen!

As I mentioned, last Saturday it was restaurant day. I was at gTIE's neckwear boutique that had turned into a cosy little restaurant for the evening. The food was absolutely delicious, music good, people smiling and the whole atmosphere incredibly relaxed. Me & my friend were the last ones to get in - the evening turned out to be a lot more popular than anyone could've guessed! We left the place amongst the last ones, our stomachs full and huge smiles on our faces :)

8 comments:

 1. Kiitos, että joku vihdoin kirjoittaa tästä Ravintolapäivästä ihan kunnolla! Harmittaa joo aika palljon että missattiin se.

  Muuten tiedätkö milloin se seuraava sitten on? Elokuussa?

  ReplyDelete
 2. Nooruska, kivaa että tästä oli jotain iloa, vaikka varsin lyhyesti kirjotinkin! Olis ollut kiva testata joku muukin paikka, mutta tungos taisi olla niin kova, ettei olis ollut kauheasti saumaa. Elokuussa pitäis olla seuraava, mutta tarkkaa päivää en tiedä. Hoppas pääsette osallistumaan sillon! :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania kuvia ^__^ Vähänkö tuun elokuussa paikalle, jos vaan mitenkää pääsen!

  ReplyDelete
 4. Näyttää ja kuulostaa kivalta! Voisilmäpeliä onkin mun uusin suosikki.

  ReplyDelete
 5. Voi vitsi kun kuulostaa kivalta illalta!
  Voisilmäpeliä on kyllä muuten maailman paras kokkailublogi:)

  ReplyDelete
 6. Reiska, kiitos ^___^ Ja vähänkö tuut!

  Riehu, oli kivvaa! Voisilmäpeliä'stä (miten toi taipuu) löytyy kyllä kaikkia huippuja reseptejä<3

  aini, oli kivaa! Tuu säkin ens kerralla mukaan :)

  ReplyDelete
 7. Ihanat kuvat! Oli varmasti hauskaa ja hyvää...

  ReplyDelete
 8. Absolutely White, kiitos! Oli kyllä ihanaa :)

  ReplyDelete