2011/05/18

NYC - West

Idästä Länteen. New Yorkissa, kuten monessa muussakin kaupungissa, kaupunginosat sekoittuvat helposti toisiinsa, eivätkä rajat ole selvillä edes kartan kanssa. Jossain Greenwich Villagen ja Chelsean nurkilla kuitenkin pyöritään. Kohteina moderni ja upea, kattojen päälle nostettu puistovyöhyke High Line, Carrien kuuluisat portaat, joilla kipittäminen on kiellettyä (66 Perry St.) sekä Bleecker Streetin ja sen sivukatujen varsilla sisäänsä houkuttelevat putiikit ja sympaattiset asuinrakennukset. Täällä minäkin tahdon asua! Länsiosasta löytyy myös paljon maukkaan oloisia ruokapaikkoja (ruuasta lisää myöhemmin), ja kaupungin jännittävät pysäköintiratkaisut tulevat ikään kuin siinä sivussa.

----
If I ever was to live in New York, my home would be in Greenwich Village. Or Chelsea. I would spend my mornings at Bleecker Street's shops, afternoons chilling out at High Line and evenings having dinner in some great restaurant with friends. Occasionally I would get myself photographed in front of Carrie Bradshaw's famous stairs even though it's forbidden. Gotta love the city!

11 comments:

 1. Eikö tuolla siis asu ketään missä Carrie asui vai hyppeleekö ne asukkaat kettingin yli? :D

  Tosi kivoja taas nää kuvat, etenkin iltakuvissa on kiva tunnelma.

  Ai ja hei mistä on toi jätskitötterökuvassa oleva kynsilakka? Pakkopakko saada just tota sävyä. Oon ettiny hirmu kauan ja siinä se nyt on!!! :)

  ReplyDelete
 2. aini, asuu siellä, kai ne sitten vaan irrottaa sen kettingin :D Siinä kiellettiin kiipeämästä portaille ja välttämästä valokuvaamista ja kovaa mekkalaa asukkaiden viihtyvyyden vuoksi. Kynsilakka on kaverin, en kuolemaksenikaan muista mitä merkkiä (Hannie jos luet niin vinkkaa?), mutta mulla on hyvin samanlaista joka on ModelOwnin ja ostettu aikoinaan Seppälästä :)

  ReplyDelete
 3. Miten tuolta kuuluu saada oma auto sit aina pois :DD Sinänsä kyllä tosi hyvä ratkasu varmasti parkkeeraamisen aiheuttamiin ongelmiin, voisko Helsinkiinkin saada jotain tollasta? Tosin ei Helsingissä ehkä ihan niin paha tilanne ole kuin voisi kuvitella Nykissä olevan...

  ReplyDelete
 4. Mitä kuvia, mahtava tunnelma välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle :) aamukahvia juoden täällä tällä hetkellä.

  Tein eilen pitkästä aikaa mantelileipää, en kyllä tiedä mitä meni vikaan mutta ne kököt levisivät uunissa yhdeksi levyksi :D lopputulos oli onneksi ihan maistuva :P.

  Bubble:lle kivaa torstaita :)

  ReplyDelete
 5. aini, kynsilakka on ostettu Sephorasta samaisella reissulla. Tunnen tuskasi, koska metsästin tuota sävyä pitkän aikaa ja löysin sen sitten lopulta vasta Atlantin takaa. Toivotaan, että löydät sitä lähempää!

  ReplyDelete
 6. Nouuuu mä arvasin että lakka ei oo täältä! Mulla on yks Sephoran lakka kans, muistaakseni Pariisista ostettu, se on ihanan kestävä ja peittävä, ihanan laadukas:) Ärsyttää kun melkein kaikkia lakkoja saa vetää vähintään 3 kerrosta jos haluaa kunnon peittävyyden, murr. Mut etsintä jatkuu siis!

  ReplyDelete
 7. Jenni, en tiedä :D Mietin itekin, että mitä jos semmonen kellä on auto ylhäällä, haluaa lähteä pois parkista ennen alhaalla olevaa autoa.. Hmm.

  Kati, kiitos! Onneksi ruoka on lähestulkoon aina syötävää, ulkonäöestä huolimatta.. Toivottavasti sullakin oli kiva torstai, ja vielä kivempi viikonloppu :)

  aini, niinpä. Mä tykkään Mavalan lakoista, koska niistä riittää välillä se yksikin kerros. Se ModelOwn tai mikä onkaan, on kans ihan hyvä :)

  Daphnion, kiits!

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia ja mä rakastan Greenwich villagea!!!

  ReplyDelete
 9. Voihan matkakuume sentään... en kestä :D Niin ja "the bitter end" !!

  ReplyDelete
 10. Absolutely white, kiitos! Greenwich Village on kyllä ihastuttava<3

  Reiska, älä muuta sano.. Otin The Bitter Endistä kuvan ihan sua varten :D <3

  ReplyDelete