2011/05/07

NYC - Matkaan mars!

Eilen minun oli tarkoitus hoitaa tiskivuori pois kuljeksimasta. Mutta mitä teinkään? Kävin New Yorkin valokuvia läpi. Yritin valita postattavia, jaoin niitä kansioihin ja pohdin kovasti, jaksanko upata kaikki Flickriin ja sitä kautta tänne, vai teenkö työn tuplana sitten joskus hamassa tulevaisuudessa (esim. viime kesän Edinburghin kuvat on kaikki vielä laittamatta Flickriin). Toisen kuvapalvelun etuina ovat hyvä laatu ja Bloggerin kuvatilan säästäminen, mutta uppaaminen ja koodit ovat verrattain hankalia. Plus osa käyttämistäni kuvista ei ole minun ottamiani. Oh well. Aika pieni paha tosin joku Flickr tässä vaiheessa, kun kuvat on enimmäkseen valittu. Enää ne pitää muokata. Kuka hoitaisi homman, suklaapalkalla?


Tarkoitukseni ei ole turinoida järjettömästi, vaan mainita kenties jotain olennaista ja kertoa kaupungista muuten pääasiassa kuvin. Tähän on yksi suuri syy: en muista puolistakaan kuvista, että mistä ne tarkalleen ottaen on otettu, tai millä kadulla oli mitäkin! Pienet aivoni saivat vähän liikaa informaatiota 10 päivässä... Sen verran kuitenkin muistan, että matka alkoi varsin rattoisasti kera valkoviinin ja Jake Gyllenhaalin ;)

 Siellä se vihdoin on: New York!!
 

p.s. Näillä näkymin jaottelun tuloksena NYC-aiheisia postauksia on tulossa tämän jälkeen vielä kaksikymmentä kappaletta. Että varautukaa ;)

Kuvat 6 ja 8: Jaakko Annala

5 comments: