2011/05/26

NYC - Coney Island

Viikon teema valokuvien saralla on selkeästi sininen. Coney Island, huvipuisto Brooklynin eteläpuolella, jonne matkustaa tunnin metrolla Manhattanilta, ei välttämättä ole sitä mitä kuvittelee. Ei värikkäitä valoja, kojuja, lapsia kiljumassa vuoristoradassa ja ihmisiä nauttimassa aurinkoisesta päivästä rannalla. Ei tätä

Huvipuisto saattaa olla kiinni, kadut autioita muutamaa epäilyttävää tyyppiä lukuun ottamatta ja joka puolella mereltä noussut sankka sumu, vaikka cityssä paistoi aurinko lähes siniseltä taivaalta. Puuttui enää aitojen lomassa hoiperteleva klovni meikit levinneenä, niin kauhuelokuvan lavasteet olisivat olleet täydelliset.

Oikeastaan pidin Coney Islandista näin, ainakin se jäi vahvasti mieleen!
Whilst in New York, we also visited Coney Island. It's supposed to be a colorful, cheery amusement park at the beach, but on the day we went there it was cold, foggy, deserted and entirely closed. Straight from a horror movie. Only the odd clown with make-up running was missing from the picture. But I kind of liked it that way!

11 comments:

 1. Oih, ihanan unenomaista... olisi mukava päästä käymään!

  ReplyDelete
 2. Jotenkin todella ihania kuvia! Nimenomaan unenomaista, kuten Tiina jo kommentoikin ja ehkä hieman aavemaistakin. Kyllä tuosta hieman saa sellaisia kauhuleffa viboja :D

  ReplyDelete
 3. Oho, onpas siellä ollut synkkää. Ihan eri tunnelma kuvissa, kuin meillä. :D

  Meidänkin aikana suurin osa huvipuistolaitteista oli suljettu. Osa oli kuitenkin vielä käytössä. Ei ollut syksy vielä niin pahasti alkanut.

  Kaverit kävi kai samalla viikolla, kuin te tuolla ja pääsivät hurvittelemaan. Oli kuulemma ollut melko rajua menoa vuoristoradassa.

  ReplyDelete
 4. On kyllä omanlaisensa tunnelmaa:D Oikeastaan ihan mieltöntä nähdä tällasia kuvia sieltä kun oon aina myös mieltänyt paikan sellaiseksi kun NooranElämän kuvissa:)

  ReplyDelete
 5. Tiina, meitä kyllä lähinnä pelotti :D Vaikka hieno paikka olikin!

  Jenni, kiits! Ehdottomat horrorvibat kyllä tuli, kylmää jo pelkkä ajatuskin..

  Noora, oli kyllä ihan täysin erilainen mitä odotimme, kun munkin mielikuva oli juuri se millaselta paikka näytti teidän siellä käydessä! :D Jännä juttu sinänsä, että oli jo lähes toukokuu ja paikka oli kiinni.. Vaikka ei kait tommosella säällä sinne kukaan hullu olis lähtenytkään. Tai olis se varmaan ollut aika veikeetä mennä jossain vuoristoradassa sumun keskellä :P

  aini, se oli kyllä aika hurja :D Koskaan ei siis voi tietää, mitä tulee vastaan!

  ReplyDelete
 6. Nää on varmaan mun lempparikuvat Nykistä, tähän asti. :)

  ReplyDelete
 7. Jännä tunnelma sumuisena päivänä. Itse olen ollut tuolla kesähelteillä ajamassa kammottavalla Cyclone-vuoristoradalla. Coney Island on yksi Brooklynin eteläisistä osista, ei siis Brooklynin eteläpuolella.

  ReplyDelete
 8. Lumo, se oli kyllä jotenkin hurja paikka.. Kiitos korjauksesta!

  ReplyDelete
 9. I-H-A-N-I-A kuvia! Mun ehdottomat suosikkikuvat näistä kaikista New York-kuvista, niin kivoja kuin ne muutkin ovat :)

  ReplyDelete
 10. Nooratuulia, kiitos!! ^___^

  ReplyDelete