2011/05/19

NYC - Art on the Streets

Tänään hypätään hetkeksi katutaiteen maailmaan, jota löytyy etenkin Midtownin ulkopuolelta. Huomatkaa liituraitaisen hepun esiintymistiheys!

Alkuviikon asioista muuten sen verran, että sekä Glasvegasin keikka että Lars von Trierin Melancholia vetivät sanattomaksi. Saanen ajatuksiani kuitenkin kasaan viikonloppuna.---
Today is street art day in my New York series! I wonder if the guy in the pinstripe suit hangs a lot in other parts of NYC besides East Village and Williamsburg...

11 comments:

 1. Kolmanneksi viimeinen kuva on ihana. <3

  ReplyDelete
 2. Ai vitsi, että ovat hienoja! Kakkonen, kolmonen ja kymppi ovat omat suosikit, mutta eipä noista yksikään huono ole. Helsingin nollatoleranssi masentaa entistä enemmän, kun näkee mitä muissa kaupungeissa parhaimmillaan saadaan aikaiseksi.

  ReplyDelete
 3. Joo, mun piti kans tulla kommentoimaan että miks meillei Helsingissä oo tällästä..... blllääääähhhh halutaan lisää väriä!!

  ReplyDelete
 4. "Horo". :D Joo mä huomaan aina ne tärkeimmät asiat tässä maailmassa. xD

  ReplyDelete
 5. Nekku, on ^__^

  Lauri, todellakin rasittaa nollatoleranssi! Olis edes joitakin sallittuja paikkoja taiteelle, esim. tylsät alikulkukäytävät tai vastaavat.

  Heidi, pitäiskö perustaa joku kampanja?

  Bemary, sama, first things first :D

  ReplyDelete
 6. Voi mitä ihania kuvia! Ja reps horolle :D

  ReplyDelete
 7. Reiska, kiits! ^___^ Saiskohan tollasen horoauton itelleen.. Rekisterinumeroksi "HOR-0" :D

  ReplyDelete
 8. Hienoja! Mä niin tykkään street-artista.

  ReplyDelete
 9. Onpa hienoja! Jos katutaide kiinnnostaa niin kantsii kattoa Exit through the gift shop, hauska pätkä:) Ja sit täällä: http://www.streetartutopia.com/ on kans hienoja kuvia..

  Mä muuten näin kerran työmatkalla auton jonka rekkari oli ORI-69:D

  ReplyDelete
 10. Niin just, jos pitää sotkea (nuo on kyllä varmaan ihan luvan kanssa sotkettu :D) niin sotkekoot kunnolla eikä mitään rumia kirkkoveneitä ja keskareita niin kuin Suomessa ;<.

  ReplyDelete
 11. Chatrin, niinpä, mieki!

  aini, kiits! Ja tänks, toi dokkari on ollut mielessä Docpointista lähtien mut en oo vielä saanut aikaseksi.. Täytyy tsekata toi linkkikin :)

  Panda, niinpä!! Arrrgh.

  ReplyDelete