2011/08/25

2011 / Elokuu


Alexander Skarsgård
Naisten päät pyörälle saava Alexander Johan Hjalmar Skarsgård viettää tänään 35-vuotissyntymäpäiviään, onnea! Ruotsin lahja maailmalle tunnetaan parhaiten tietysti viikinkivampyyri Eric Northmanina, mutta leffaroolejakin on sadellut vuosien mittaan, viimeisimpänä Michael Lars Von Trierin Melancholiassa. Näyttelijäperheestä kotoisin olevalla lähes parimetrisellä sällillä on upottavat silmät ja pehmeä, huumaannuttava ääni, joten ei ihme, että Team Eric kasvaa hetki hetkeltä. Tähän ei enempää selityksiä tarvita.
Pictures from all around the Internet.

6 comments:

 1. Nyt kyllä osui ja upposi. Siis mähän en aluksi syttynyt Ericille ollenkaan mutta leikattuaan hiukset on hahmosta tullut koko sarjan komein. Huhheijaa, True Bloodia voisi katsoa pelkästään näiden miesten takia :)

  ReplyDelete
 2. Little M, hih! Todellakin osuu. Ja siis miten niin True Bloodia ei nyt jo katsota pelkästään miesten takia ...eiku. :D

  Chatrin, indeed.

  ReplyDelete
 3. Ruotsissa onkin tää geeniallas jo vähän turhan mahtava, hyvä että ne levittäytyy Jenkkeihin ettei pää räjähdä kun lähtee lahden yli.

  Saa nähdä miten rahkeet riittävät tulevassa Straw Dogsissa!

  ReplyDelete
 4. aini, niin on 8)

  5plitreel, totta, hyvä pointti! Straw Dogsia kyllä odotan :)

  ReplyDelete
 5. Oijoi... Alex on tällä hetkellä meikäläiselle yksi niistä kovimmin kolahtaneista näyttelijöistä ja epäilen, että tulisikohan True Bloodiakaan katsottua ihan samalla intensiteetillä ilman tätä viikinkiä ;-)

  ReplyDelete