2011/08/18

Tori Amos - Carry

Tori Amosin tulevalta levyltä on ensimmäinen video ulkona! Syyskuussa julkaistava Night of Hunters on akustinen konseptialbumi, ja se tulee ulos juuri sopivasti viikkoa ennen Suomen keikkaa. Lätyllä on mukana sinfoniaorkesteri ja tunteiden tuskaa, joten konsertistakin on varmasti tulossa huikea - olkoonkin paikkana kolkko vanha jäähalli.

Jakamalla Carryn Facebookissa saa kuunneltavakseen myös Shattering Sea -nimisen kipaleen, joka kuulostaa ihan mielettömältä! Ja henkilökohtaisesti se siis iskee Carrya lujemmin. Lisäksi en ihan täysin ymmärrä, miksi videoon on pitänyt tunkea pitkät pätkät studiosoitantaa, kun Irkku-maisemat (?) toimivat kaikessa herkkyydessään huomattavasti paremmin, mutta niin. Kyllähän kaunista Toriakin kelpaa katsella. Syyskuuta odotellessa!
Tori Amos has a new video out! The song Carry is from the upcoming new album called Night of Hunters, which comes out just a week before her concert in Finland. Can't wait! If you share Carry on Facebook, you can unlock a second track from the album, Shattering Sea. To me the latter sounds very, very beautiful and better than Carry. A symphony orchestra surely brings extra depth to the acoustic album. Did I already say I can't wait for it? I guess I did.

8 comments:

 1. Flowssa itsekin ollut18 August 2011 at 13:42

  Kommentoin tähän uusimpaan merkintääsi, niin ainakin huomaat.

  Eli kysymys. Mikä siinä Tea Khalifassa niin ärsytti?

  Luin jostain toisestakin tällaisesta trendikkäästä "hipsteriblogista" siitä, kuinka Tea Khalifa oli ärsyttävä. Kun ei minua se Tean hehkuttelu mitenkään haitannut...

  ReplyDelete
 2. OIjoijoiiii hitto et molemmat kappaleet sai aikaan väristyksiä ja Carry sanat jotenki iski ja ihan tajuton tunnepurkausporaus.-- Keikkaa odotellessa.. Viulut, klarinetit...!!! Tajunnanräjäyttävääääää!!!!!
  -O

  ReplyDelete
 3. Flow-kävijä, Tea nyt ei muutenkaan kuulu lempi-tv-persooniini, mutta lähinnä mua häiritsi sen avautuminen Spotifyn hienoudesta. Jotenkin kuvittelisi, että tuollaisessa tapahtumassa kannattaisi mainostaa enemmänkin artistin LEVYJÄ, eikä sitä, miten kaikki menee keikan jälkeen Spotifyhin kuuntelemaan niitä biisejä. Ja olisi kai niitä esittelytekstejä voinut kaivaa jostain muualtakin kuin Wikipediasta.. En tiiä, toki kiireessä ei aina pysty kaikkea hoitamaan superhyvin, mutta siinä tapauksessa vois mun mielestä hankkia paikalle sellaisen juontajan, joka ehtii ja jaksaa perehtyä asiaan oikeasti! :)

  ..Ja kyllä, superkulutan Spotifyta itsekin, mutta kyllä myöskin hankin fyysiset äänitallenteet mahdollisimman monelta bändiltä. Ainiin, ja kaikki kommentit tulee mulle sähköpostiin, joten huomaan ne kyllä vanhemmistakin teksteistä :)

  Oola, siitä levystä tulee kyllä ihan tajuton!! Musta toi Carry on tosi perus-Toria, mutta Shattering Sea, oih..

  ReplyDelete
 4. Flowssa itsekin ollut20 August 2011 at 00:58

  Niin no, itse en edes Spotifya käytä. Olen niin vanhanaikainen (ja sika), että joko waretan levyjä, tai kuuntelen youtubesta.

  Mulla on vaan tässä vähän sellainen fiilis, että tuo Tea Khalifan haukkuminen blogeissa ja facebookissa liittyy siihen, että yritetään olla niin coolia ja niin edellä muita. Musiikkiakin pitäisi kuunnella coolin näköisesti ja juontaa samoilla linjoilla, että tulee hyviä iPhone-kuvia. Ehkä mä en vaan tajuu, kun oon tällainen Nokian käyttäjä...

  Itselleni jäi Tean juonnoista mieleen lähinnä se, että kävimme ennen Shantelin keikkaa polttamassa hyvät paukut, ja Shantelin keikka oli hyppimistä alusta loppuun, ja keikan lopuksi (edelleen tajuttomissa paukuissa) kuuntelin Tean hehkutuksia Shantelista, ja ne kuvasivat siinä hetkessä fiilistäni täydellisesti.

  ReplyDelete
 5. Haha, onko se itse Tea Khalifa kun siellä kirjoittelee? :D

  ReplyDelete
 6. Ja siis itse asia jäi kirjoittamatta, ihanaa kuulla uutta Toria!

  ReplyDelete
 7. Flowssa itsekin ollut20 August 2011 at 12:22

  Kazza, olisihan se ihan kiva olla vaikka päivän verran Tea Khalifa, mutta valitettavasti epäonnistun jo lähtökuopissa, housuissa on väärät vehkeet...

  ReplyDelete
 8. Flowssa itsekin ollut, mua kyllä Tea nyppi jo paikan päällä aika huolella, ei siihen liity toiset blogit tai mikään "coolius" mitenkään. Olen itsekin Nokia-käyttäjä ja yleensä auttamattomasti aikaani jäljessä, tiedostan sen, enkä yritä olla mitään muuta kuin oma itseni. Mutta toki on aina mahdollista, että kohdalleni vaan osui ne huonoimmat juonnot, enhän ollut esim. Shantelia katsomassa! :)

  Kazza, uutta Toria on todellakin ilo kuulla!

  ReplyDelete