2011/08/22

Hämyisää


Roundabout


Kun ulkona hämärtää ja lyhdyt ja kynttilät huutelevat haluaan päästä käyttöön, pois kaapeista pölyttymästä.

Kun paljaat varpaat ovat vain muisto menneiltä kuukausilta, mutta syksyn viileys villatakkeineen ei ole vielä hiipinyt nurkkiin.

Kun kuuma mustaherukkamehu tuntuu sata kertaa paremmalta ajatukselta kuin kupliva siideri puistossa.

Silloin on aika uppoutua hetkeksi unelmointiin pehmeiden sointujen siivittämänä, kerätä auringon viime rippeet talteen tulevaa talvea varten ja nauttia kesän viimeisistä päivistä painaen mieleen lämmön tunteen kasvoilla, jotta voi palata siihen silloin, kun marraskuinen myrsky puhaltaa tiet mustiksi.p.s. Myös kesälistalle on viime viikkojen aikana ilmestynyt lisää kappaleita. Jos syksy tuntuu vielä liian kaukaiselta ajatukselta, voi kesää jatkaa hyvän musiikin avustuksella.
p.p.s. Lisää uutta Reginaa! Hyvältähän se taas kuulostaa. KLIK


Evenings grow blurred and cider in the park turns into warm cups of blackcurrant juice in the candlelight. Summer isn't over yet, but it's not exactly autumn either. That's when you need to embrace the last rays of the sun, absorb vitamins and warmth for the upcoming winter and let mellow tunes take you to the memories and dreams of a wonderful summer. (Click on the link to get to a Spotify playlist)

5 comments:

 1. Heitäppäs hyviä lenkkeilybiisivinkkejä!

  ReplyDelete
 2. Hei Bubble, ihan asian vierestä, laitoin sinulle mailia, mutta en tiedä menikö perille? Ehkä meni roskapostiin :DD Mutta syksy on parasta aikaa Suomessa! Missään muualla ei ole samanlaista tunnelmaa. :) Syksyllä tunnen itseni aina hyvin luovaksi, kaikki tunnelmasta luontoon lienee syynä siihen.

  ReplyDelete
 3. Mun lista on jo valmis, mutta en oo vielä julkaissut. Ei ainuttakaan samaa! :D Tosin, mun lista on hieman melankolisempi

  ReplyDelete
 4. Soittolistatoive! Olen jo pitkään etsiskellyt kivoja naislaulajia, mutta tuntuu, etten löydä enää mitään uutta. Eniten kaipaisin Terhi Kokkonen ja Emma Salokoski tyylistä ääntä, eikä Death Cab for Cutie vivahteetkaan haittaisi, mutta olen avoin kaikelle!

  ReplyDelete
 5. tiinanen, apua :D Tätä pitää ehkä miettiä vähän..

  Kazza, sain mailisi ja taisitkin jo huomata vastaukseni ;) Toi on kyllä totta, syksyllä tulee jotenkin luova olo!

  Reiska, ohhoh! Tää on tavallaan mun kesäfiilistelyä vielä, joten en halunnu vetää liian synkäksi. Voi siis olla, että syksylistalta löytyykin samiksia :D

  riinam, toiveesi on huomioitu! Oon itseasiassa kerännytkin omalle listalleen naislaulajia, mutta täytyy tehdä siitä pikimmiten julkaisukelpoinen :)

  ReplyDelete