2011/08/24

James Blake & Bon Iver - Fall Creek Boys Choir

Koko päivä piti kytätä uutista, kunnes se BBC Radio 1'n lähetyksessä kuultiin - James Blaken ja Bon Iverin yhteistyön hedelmä. Molempien unenomaiset maailmat yhdistyvät saumattomasti luoden mielettömän, utuisen tunnelman. Ei mitään mahdollisuutta olla tykkäämättä! Nyt tiedän, mitä kuuntelen läpi koko sumuisen syksyn ♥

Yhteen biisiin näiden kahden artistin symbioosi ei tule jäämään, ja ilmeisesti lokakuussa on odotettavissa kokonainen levyllinen, tai ainakin muutama kappale lisää. Oijoi.
The James Blake & Bon Iver collaboration is out!! Everything I expected and more.

4 comments:

 1. Tää on aika jees!

  Mun mielestä sekä James Blake että Bon Iver ovat tahoillaan hieman ylihehkutettuja, mutta tää on ihan taidokas ja mielenkiintoisen kuuloinen biisi.

  ReplyDelete
 2. Odotin myös tätä kovin, mutta hetki pitää sulatella tätä :) Ei siis huono, mutta erikoinen ja lievästi sekava (Bon Iverin vaikerrus hukkuu bassonjytkeeseen jne). Albumia odottelemaan jään!

  ReplyDelete
 3. Ihme kyllä, mutta ei iskenyt ainakaan ensikuulemalta lainkaan.

  ReplyDelete
 4. Pete, on! Musta tää ei oo kauheen yllätyksellinen, mutta toisaalta kaksi artistia yhdistyvät niin täydellisesti, ettei väliä. Katsotaan, mitä ne muut biisit sitten ovat..

  J, hmm mun taas ei pitänyt sulatella ollenkaan, en tiedä miksi. Kerrankin näin :D Nyt voisi yrittää alkaa kuoria biisistä eri kerroksia irti.

  Reiska, aina ei voi iskeä ;) Tosin Blake saa tehdä ihan mitä se huvittaa ja tykkään silti. Objektiivisuus on yliarvostettua.

  ReplyDelete