2011/08/12

Midlake - Mr. Amateur

Aijai, mikä se tänään starttaakaan? FLOW!! Tiedossa viikonlopun täydeltä rentoa hengailua loistavan musiikin (ja ruuan) säestämänä, can't wait. Lauantain muut bisnekset pitävät poissa alueelta sen päivän (Delay Trees, Iron & Wine ja Lykke Li jäävät näkemättä, nyyhkis!), mutta onneksi perjantaille ja sunnuntaille hankittu lippu kuumottaa taskussa. Henkilökohtaisesti odotan tällä hetkellä eniten Mogwaita, James Blakea sekä Midlakea, jonka seitsemän vuoden takaisen levyn päätösraita saa johdattaa meidät viikonlopun tunnelmiin (ignore the video).

Suvilahteen suuntaaville toivotan loisteliasta festaria (saa tulla nykimään hihasta, tiedän että tuttuja on paikalla enemmän kuin jaksan laskea) ja muille muuten vaan hillitöntä viikonloppua :)


Today starts the final festival of the year - Flow!! I just can't wait. Although I have other plans on Saturday and have to skip that day, today Friday and Sunday are also full of great music and people (and food...). I'm really looking forward to seeing a lot of brilliant artists, but Mogwai, James Blake and Midlake are on top of my mind at the moment. So here's to the weekend, have a great time y'all!

4 comments:

 1. Mutta mua taasen harmittaa Midlaken missaaminen. No, sunnuntaina ei ainakaan missata mitään, mitä ei tahdota :) Have fun ja nyitään hihoista (mikäli hihoja ylipäätänsä tarvitsee

  ReplyDelete
 2. Mietin pitkään, ett lähtisinkö tonne Iron&winen takia. Onhan siellä muutakin hyvää, mut tuo ois eniten kiinnostanut. Ehkä sit ens vuonna.

  ReplyDelete
 3. J, näyttää pahalta tämä sunnuntainenkin aikataulu, keikalta toiseen ravaamista ;D Mutta ei se mitään! Nähdään!

  Mörri, Midlakelle ei kyllä ollut ihan kaikista paras miljöö tuo ilta-aurinko päälavalla, paremmin olisivat sopineet sisätiloihin.. Vaikka hyvä oli joka tapauksessa. Ehkä ensi kerralla sitten :)

  ReplyDelete
 4. ^

  Mörrille: Iron & Wine ei napannut nyt niin paljon kuin levyillä. Ja päälava...ääh. No sai ainakin hengittää, mutta Iron & Wine on niin paljon parempi akustisempana ja pienessä miljöössä. Nyt bändi jammaili ja jumitti joissakin biiseissä enemmän kuin olisi tarvinnut. Ihan hyvä meininki siis kyllä, mutta pelkistetympi ja intiimimpi keikka olisi ollut kiitos kyllä.

  ReplyDelete