2011/08/02

Underneath

Musiikillinen nostalgiatrippi (ja vähän ehkä nykyaikaakin). Kuka on mukana?


Nostalgiatripiksi olisi laskettu sekin, jos olisi aikomusten mukaisesti laulanut viikko sitten karaokessa Hansonia, selvinpäin. Kyseisestä lajista kilpaillaan MM-tasollakin (Suomen osalta ilmeisesti melko voitokkaasti vieläpä), ja paikallisessa pidetyt aluekarsinnat valitettavasti katkaisivat tien minun & ystäväni ja mikrofonien välillä. No, ensi kerralla sitten. Silloin vedetäänkin koko biisilista läpi - mikään karaokepaikka ei voi olla läpeensä paha, jos listoilta löytyy Musea, Nine Inch Nailsia, Bluria, Verveä, Rufus Wainwrightia, Savage Gardenia, No Doubtia, Linkin Parkia ja - gasp - Hansonia.


Oldies goldies!

7 comments:

 1. Minäminäminä olen mukana! Suen kansikuva aiheutti välittömästi takauman CMX-yhtyeen nettisivuille ja kysymys-vastaus-palstalle. Sivustoa lueskelin ahkerasti joskus vuosina 1998 ja 1999.

  ReplyDelete
 2. Voi jestas, kun Yrjänä on näyttäny joskus hyvältä!

  ReplyDelete
 3. Oiii i'm in! Aivan ihania muistoja tuli noista kuvista. Tai ihania ja kamalia. ;D Ja karaoke on parasta mahdollista viihdettä, ja jos tuollaiset biisilistat sinun paikallisessa on, niin aivan mahtavaa! Itse tykkään vetää Led Zeppeliniä tai muuta klassista rockia tunteella silloin tällöin kun karaoke-baareihin eksyn ;DD

  ReplyDelete
 4. Hansonit, voi ei <3

  ReplyDelete
 5. Ihanaa! Hansonit, kasettisoitin jne

  Toimivaa kasettisoitinta ei itselläni enää ole, mutta kaiken lisäksi kannettava cd-soitinkin on alkanut pätkiä. Juuri kun ajattelin, että sitä voisin vielä tosissaan hyödyntää esimerkiksi lähipuistoiluun, koska cd-levyjä kuitenkin edelleen kulutan. Mutta ei sitten. Isomuistiseen mp3-soittimeen sijoittaminen ei kyllä olisi huono ratkaisu sekään (ja enemmän käytännöllisempi... mutta kun sitten pitää siirtää koneen kautta musiikit...)

  ReplyDelete
 6. Oi, Rumba! Tilasin sitä monta vuotta ja luin aina kannesta kanteen, voih! Nykyään oon niin pihalla musiikista että jos ostaisin jonkun musalehden, en varmaan oisi edes kuullut yhdestäkään bändistä :D

  ReplyDelete
 7. Svea, hihihi! :D Eikös siitä palstasta koottu kirjakin?

  Mörri, niinpä o___O

  Kazza, ihania ja kamalia joo ;D Karaoke on ihan parasta! Ainakin kun ite laulaa, känniääliöiden surkeita biisivalintoja ja epävireistä hoilotusta ei ole kiva kuunnella. Ja itsehän sitä tietenkin laulaa siis täydellisesti, krhm..

  Ursula, voi joo ;)

  J, hih ^___^ Mulla kannettava CD-soitin taasen hajosi ajat sitten, mutta toi normaalia halpiskasettisoitinta parempi laitos toimii edelleen :O Vähemmän liikkuvia osia ehkä? Isomuistisempi mp3 + ulkoinen kaiutin olis hyvä ratkasu aika moneen asiaan.

  norsis, ooh! Mä aina välillä vilkuilen musalehtien kansia, harvemmin niitä tulee ostettua mut sillai pysyy perillä siitäkin musiikista, jota ei niin aktiivisesti kuuntele ;)

  ReplyDelete