2011/08/26

Brett Anderson & Steven Wilson

Pariltakin tutulta herralta on odotettavissa uutta matskua piakkoin.

Sueden vokalistina parhaiten tunnetuksi tullut Brett Anderson julkaisee uutta soolomateriaalia syyskuun lopussa. Esimaistiaisina sinkku Brittle Heart, joka hurmaa letkeydellään ja toivottaa hyvää huomenta viikonloppua odottaville.

Porcupine Treen ja parin muun bändin riveissä vaikuttanut Steven Wilson astuu viikonloppuun synkemmin ottein. Uusi kipale Index, olkaa hyvä.


Brett Anderson from Suede will release a new solo album in September. Here's the first single, Brittle Heart, which feels warm and welcoming for all those who can't wait for the weekend to begin.

Also some new music from Steven Wilson has emerged from the depths of darkness. Yummy.

7 comments:

 1. Brett Anderson <3 Enpä ole ennen Steven Wilsonin soolomateriaalia kuunnellut (Porcupine Tree on tuttu), mutta Index kuulosti hyvältä :)

  ReplyDelete
 2. Duvessa, niinpä ^___^ Wilson on kaiken kaikkiaan nero, joten suosittelen tsekkaamaan herran edellisen soololevyn Insurgentesin ehdottomasti.

  ReplyDelete
 3. Tykkäsin Suedesta tosi paljon semmosena yläaste-lukioikäsenä!

  Ja hei kiitti muuten näistä kaikista lukuisista musalinkityksistä, oon töissä monesti kuunnellut näitä ja täytyy kyl sanoa et hyvää settii on ja paljon uusia musatuttavuuksiakin on tullu eteen:D

  ReplyDelete
 4. Olipas hyvä tuo Andersonin biisi :)

  No Steven nyt ei voi tehdäkään huonoa biisiä.. Upea biisi, ja hyvin..häiriintynyt ja pelottava video. Hieno siis! :D

  ReplyDelete
 5. aini, määkin! Mutta saan Suede-kohtauksia aina väliajoin nykyäänkin :) Ja hei ihanaa, että musiikkijutuista on iloa!! ^___^

  Reiska, se on :) Jotenkin tosi perus, mutta silti niin kiva. Ja Steven on sellanen tyyppi ettei todellakaan tee mitään huonoa :D Ja mitä häiriintyneempää, sen parempi xD

  ReplyDelete
 6. Brett Andersonin kaksi edellistä soololevyä, etenkin Slow Attack, olivat niin hyviä, että olisi se saanut jatkaa ihan silläkin linjalla. Tämä on taas selkeästi popimpaa ja suoraviivaisempaa. Ihan tarttuva biisi, mutta kitarat on miksattu aivan liian hiljaisiksi, tulee jotenkin lattea lopputulos.

  ReplyDelete
 7. Pete, mä en jotenkin niistä edellisistä välittänyt, toisin sanoen en oo kuunnellut tarpeeksi jotta olisivat auenneet kunnolla.. Mä tykkään tuosta Brittle Heartista kyllä. Toisaalta toivon kyllä, ettei se missään nimessä ole tulevan levyn paras kappale, tai sitten ollaa heikoilla jäillä.

  ReplyDelete