2011/08/23

Kuchnia Polska

Tällä kertaa ravintolapäivä vei Vallilaan, jossa Pohjoismaiden suurimman sisäpihakirppiksen lomassa nautittiin puolalaisista kasvisherkuista - kylmästä punajuurikeitosta latvialaiseen tapaan, maukkaista pierogeista sekä juustokakusta ja unikkotortusta. Unohtamatta tietenkään vihainen koira -shottia, joka sisälsi vodkaa, vadelmamehua, tabascoa. Ruokailija kiittää ja kumartaa!


On Sunday it was national Restaurant Day here in Finland, for the second time actually (first time was in May). This time on the menu that we tested were some Polish vegetarian dishes. Yummy! The venue itself was also very beautiful - a huge inner courtyard, that held a flea market at the same day. A great afternoon.

10 comments:

 1. Namnam! :) Seuraava Ravintolapäivä onkin jo marraskuussa. Saas nähdä tuleeko sitä sitten pykättyä mitään pystyyn silloin, kun on niin kylymä. :D

  ReplyDelete
 2. Rav, kiits ^__^

  Henskis, aijaa, se on jo silloin! Mietittiinkin vähän, että onkohan se vasta kesällä, kun silloin on helpompi pistää rafla pystyyn ulos..

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania kuvia ja IHANA mekko!

  ReplyDelete
 4. Chatrin, kiitän :)

  Ja aini kiitän suakin! Mekko on Marimekon Majakka, muistaakseni Mika Piiraisen käsialaa :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos vielä, että tulit. :) Oli mulle tärkeä juttu, et joku kavereista tuli paikalle. Ja toi on ehkä paras kuva minusta pitkään aikaan. :D

  ReplyDelete
 6. Ghost Outfit, no probs, oli kiva tulla! Kiitos kun kestitsitte ;)

  ReplyDelete
 7. Me ois kans haluttu tohon mut oli loppuunmyyty. Kirppis oli kyl kiva!

  ReplyDelete
 8. Nooruska, damn! Ehkä tää on pystyssä ens kerrallakin?

  ReplyDelete