2011/08/03

4st 7lb

Arkistoihin kertyy aina kasoittain random ruokakuvia. Ainoa järkevä syy niiden julkaisuun on ideoiden antaminen: jos jollain lyö pää tyhjää päivän menyyn osalta, saa näistä ehkä vinkkejä kauppareissulle. Mutta jos maha kurnii kuin kasa tiikereitä ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttään, suosittelen skippaamaan...


1. Perusruokaa osa 1: uunikasviksia (kesäkurpitsa, punajuuri, parsakaali, kukkakaali, punasipuli, paprika) ja halloumia.
2. Paras iltapala! Itsetehtyä karppileipää salaatilla ja vuohenjuustolla sekä torilta poimittuja tuoreita kasvikunnan tuotteita.
3. Perusruokaa osa 2: salaattia pähkinöillä ja avocadolla, uunikasviksia kermaviilikastikkeella.
4. Pistaasijäätelöä (parasta!) ja mansikoita.
5. Kuplivan kanssa sopii tumma lemon&ginger-suklaa täydellisesti. Marabou Premium -perheestä löytyy paljon muitakin lemppareita, esim. vadelma ja pekaanipähkinä&suola.
6. Rahkaa tuoreista mansikoista, päällä vielä tuoreempia mustikoita.
7. Perusruokaa osa 3: munakas pinaatilla, tomaatilla, mozzarellalla ja basilikalla.
8. Smoothie, jonka sisältöä voi vain arvailla.
9. Vadelmarahkaa 80% suklaamuruilla, nam!
10. Jäätelöbileiden överit.


I love food. I love taking pictures. So logically I love taking pictures of food!

1. Vegetables and halloumi cheese made in the oven. 2. Self-made low-carb bread and fresh goodies from the market. 3. Basic salad with nuts and avocado, oven-made veggies. 4. Pistachio ice cream! 5. A bit of sparkling white wine and one of my favourite dark chocolates. 6. Quark from strawberries & blueberries. 7. Omelette with spinach, tomatoes, mozzarella and basil. 8. Smoothie ...I have no idea what's in it actually. 9. Raspberry quark with 80% chocolate! 10. A total ice cream overdose.

15 comments:

  1. Uaaaah :) Oon vaan niin hemmetin LAISKA, varsinkin, kun mies on 2 viikkoa poissa ja pitäisi yksin tehdä... Sitä voi sentään joskus pakottaa laittaan ruokaa xD Vaikka siis tiedän, että nää on monet varsin helppoja juttuja kyllä.

    ** Nooris

    ReplyDelete
  2. Morning star-munakas on löytänyt tiensä myös tähän kotikeittiöön. <3

    ReplyDelete
  3. Äääää ei saa laittaa tämmösiä kuvia :D

    ReplyDelete
  4. Onks toi karppileipä Nooruskan ohjeella tehty? Pitäisi joskus testata! Mutta sitä aiemmin aion testata mustikka-sitruuna-persilja-sitruunamelissapirtelöä :D ( tosin, se voi olla aika rrraikas!)

    ReplyDelete
  5. Heti tuli nälkä kun näitä katto. Mun mielestä kaikki ruoat vois oikeestaan perustaa halloumille. :)

    ReplyDelete
  6. Nooris, mäkin oon laiska :D Mutta toisaalta massu ei kestä kauheesti mitään, niin on pakko tehdä ite kaikki sellasista aineksista mitkä on hyviä (poislukien jäätelö..). Ja suurtalouskokin vikaa kun on, niin yksi satsi riittää moneksi päiväksi ;)

    Hannie, jee! Musta tomaatit toimii heikosti, koska ne on niin nestemäisiä et munakkaasta tulee lötkö. Tykkään edelleen eniten mun perussetistä: kylmäsavulohta, parsakaalia + iso kasa juustoa<3

    Rav, mähän varoitin :D

    Salka, en tiedä Nooruskan ohjeesta, mulla on sen ohje täällä myös jossain :) Mutta tota pirtelöä pitänee itekin testata!

    Riehu, pahoitteluni ;) Halloumin sijasta tarvii kyllä välillä chevreä, brietä ja mozzarellaa :P

    Chatrin, kyllä <3

    ReplyDelete
  7. Hei sen verran, että sekaan kandee heittää kyllä banaania, oli meinaan aika hapokasta ilman sitä :D Laitoin banaanin lisäksi myös päärynän, mutta veikkaisin tuon mustikkapläjäyksen toimivan ilman sitä päärynääkin! ( testasin siis tänään ko. setin :D )

    ReplyDelete
  8. Kaikki kelpais minullekin. Halloumia en ole hirveästi syönyt, vaikka olenkin kasvissyöjä, mutta hyvää se kyllä on. Ehkä täytyy ottaa kovempaan kulutukseen. :)

    ReplyDelete
  9. Salka, okei :D Kiitos lisävinkeistä!

    Kazza, halloumi maistuu kyllä lähinnä suolalta, mutta se on ihan täydellistä grillattuna/paistettuna kasvisten kanssa :)

    ReplyDelete
  10. Minkälainen blenderi sinulla on? :)

    ReplyDelete
  11. Anonyymi, OBH Nordican pikkuinen blenderi, semmoinen mitä saa monissa eri väreissä :) Kulho taitaa olla 0,8 litraa..? Ei mikään supertehokas, mutta sillä pärjää!

    ReplyDelete
  12. Mä tietysti katoin kuvat vaikka oon nälkäinen.. oivoi antaisin oikean käteni jos nyt just saisin ison annoksen halloumisalaattia ja smoothieta.. unohtu vielä käydä kaupassakin joten kaapissa on näkkäriä ja pussitomaattikeittoa:D

    ReplyDelete
  13. aini, voi ei :D Toivottavasti sait kumminkin jotain mahan täytettä!

    ReplyDelete