2010/03/27

Cosmetics!

Kuun alussa harkitsin tekeväni maaliskuusta samanlaista ostosten yhteenvetoa, kuin mitä esimerkiksi molemmat Noorat ovat tehneet. Sitten huomasin, että kahdessa viikossa olin ostanut kosmetiikkaa saman verran kuin yleensä puolessa vuodessa. Tai sanotaanko, että samalla summalla (vaikka uusi kosteusvoide menikin vielä helmikuun piikkiin). Joten päätin suosiolla sulkea silmäni todellisuudelta ja unohtaa kuittien kirjaamisen. Sen sijaan vain iloitsen uusista hankinnoista!


* Sekaihon tuskaa: ties miten paljon laitat meikkiä, posket ja kasvojen T-alue eivät ikinä kohtaa. Jälkimmäinen kiiltää parin tunnin jälkeen kromatun teräksen lailla. Yh. Mutta olen vihdoin tainnut löytää ratkaisun - Vichy Normaderm Pro Mat! Nimensä mukaisesti mattapinnan jättävä kosteusvoide, jota voi käyttää koko kasvoille tai kuten minä, vain T-alueelle. Jo ensimmäisenä käyttöpäivänä huomasin, ettei puuteria tarvinut lisätä työpäivän aikana kertaakaan :) Toki tällä on kuivattava vaikutus, eikä ehkä sovi tähän vuodenaikaan järin hyvin. Joka päivä en olekaan aineella lätrännyt. Mutta kesäksi tämä lienee ehdoton!

* MAC Prep + Prime -kuultovoide on sekin osoittautunut addiktoivaksi. En tosin tiedä onko vaikutus lähinnä placeboa - ettei muka voisi lähteä ulos ilman, että meikkivoiteen alle on levittänyt pientä hohtoa ;) Toki mönjä tasoittaa ihoa kivasti, myös niitä kiiltoeroja. Toimii minulla etenkin poskissa.

* Talvisin käytän Joe Blascon meikkivoidetta (vaaleinta mitä on), mutta kesäksi kaipaan aina  kevyempää koostumusta ja tummempaa sävyä. Normaalisti olen käyttänyt kuuluisalla T-alueella Kanebon meikkipuuteria ja poskilla ihan vain sävyttävää päivävoidetta. Stockmannin alennukset kuitenkin veivät mennessään, ja päätin hankkia pitkästä aikaa nestemäisen meikkivoiteen kesäksi. Kanebo Sensai Fluid Finishin sävy on sama kuin entisessä meikkipuuterissani, mutta tämän pitäisi myös kosteuttaa ja suojata auringolta kertoimen 15 kera. Menee siis testaukseen vasta kesällä.

* Samoista alennuksista nappasin mukaan Cliniquen Lash Power -ripsarin, joka oli normaalia halvempi ja jonka mukana tuli vielä kaikkea kivaa! Nimittäin All About Eyes -silmänympärysvoide (kokoajan vanhentuvalle iholle tarpeellinen) sekä Cream Shaper for Eyes -rajauskynä. Mustassa kynässä on seassa hieman hileitä ja se on varsin pehmeää tekoa. Täydellisten sumusilmien tekoon siis.

* Aiemminkin mainitsemani Make Up Storen huulipuna, oranssinpunainen sävy nimeltään Gate, on ollut addiktoiva. Tiettyihin vaatteisiin en ole niinkään jumahtanut viime aikoina, mutta tähän punaan olen. Nam.


Listasta jätin pois esim. uuden puuterin, joka piti hankkia koska tiputin edellisen lattialle ja se meni säpäleiksi, sekä vartalovoiteet. Seuraavaksi saankin ostaa ainoastaan aurinkovoiteita, olettaen, että se aurinko joskus näyttäytyy.  Paitsi ehkä jokin uusi, pirteä luomiväri voisi olla paikallaan. Ainiin ja kuorintamönjä sitten kun edellinen loppuu. Ja päivävoidekin loppuu kohta. Äsh.

Onko sinun kauneustuotteiden ostolistalla jotain erityistä?

3 comments:

 1. Vichyn naamarasva kuulostaa aika täyrelliseltä. :o Innnnnnhoan sitä, kun otsa ui rasvassa puolen päivän aikaan kun poskista taas hilseilee iho pois. Murr!

  ReplyDelete
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin. Voisi vaikkapa testata tuota joskus!

  Joe Blascon meikkivoide on ihan loistava asia. Olen käyttänyt sitä vuosikausia, enkä muuta enää osaa käyttääkään. Vaikka kyllä kesällä voisi jotain kevyempää tarvita...

  ReplyDelete
 3. Joa, toi on kyllä pop! Ikinä ennen eivät vastaavat rasvat oo onnistuneet tehtävässään :) Mutta tosiaan kuivattaa, joten välillä kannattaa pitää kunnon rasvapäiviä.

  Paivi, testaukseen vaan :) Blasco on loistava, ja meikkivoiteen ohella se peitevoide on jotain luksusta. Mulla on kesäisin pisamien takia niin eri värinen iho kuin talvella, että pakko olla kaksi meikkivoidetta. Enkä sitten raaski ostaa kahta Blascoa.. Plus onhan se kiva, että ne pisamat näkyvätkin sieltä meikkikerroksen alta :)

  ReplyDelete