2010/03/19

Muse - Uprising playback

Jess, kauan kiertäneille huhuille on vihdoin saatu vastinetta - Muse tulee kesällä Suomeen!! Tarkemmin sanottuna Kaisaniemen puistoon heinäkuisena maanantai-iltana. Vaikka tämä video on jo vanha juttu, on aina yhtä hauskaa nähdä, miten pojilla pitää pokka italialaisen tv-ohjelman työntekijöitä juksatessaan. Muah.
Jos joku ei Musea jostain kumman syystä tunne, kerrottakoon, että videossa bändin jäsenet ovat väärillä paikoilla. Huikeista live-esiintymisistään tunnetulle bändillehän on suorastaan nöyryyttävää joutua soittamaan playbackina, joten pojat päättivät vetää koko homman lekkeriksi. Vokalisti Matt on rummuissa, rumpali Dom bassossa ja mikrofonin varressa, basisti Chrisistä tehtiin kitaristi ja kiipparisti. Oh the joy! Samanlaista ketkuilua on havaittavissa myös muutaman vuoden takaisessa Live&Kicking-livessä.

9 comments:

 1. reps :D oliskohan mulla rahaa mennä keikalle, yhyy.

  ReplyDelete
 2. maria, itellä tarkotus ostaa presalesta liput tiistaina ni ilmota ennen sitä jos haluut.. :) Ja joo, kyllä noilla pojilla huumoria riittää :D <3

  ReplyDelete
 3. Tämä on niin paras. Dom vetää tosi tunteella. :'D Voi olisi ihana nähdä Muse uudestaan!!!

  ReplyDelete
 4. Joa, joo ja Matthew'n ilmeet rummuissa xD Toivottavasti pääset Kaisaniemeen!

  ReplyDelete
 5. Tää on kyllä klassikko, Mattin ilmeet ja sinnepäin rumpalointi naurattaa aina. :D Ja keikkauutinen oli ihana yllätys, sinne on päästävä. Syyskuussa pääsen Wembleyn keikalle, joten 3 kertaa Musea vuodessa olis ihan kohtuullinen annos! :)

  ReplyDelete
 6. Ei vitsi, olin jo ihan unohtanut ton videon. :---D Niin parasta. ♥

  ReplyDelete
 7. Riehu, todellakin :D Ja lucky you, kolme Musea vuodessa! Joskin tällä hetkellä mulla riittää kolmas Muse ihan vaan all-time (missasin Suomen ensimmäiset pikkukeikat vuosituhannen alussa, argh). Sen sijaan Placeboa voisin tuijottaa joka päivä ;)

  Homonyymi, hahaa :D

  ReplyDelete