2010/03/09

Yarrr!

Panostukseni jokakeväiseen merimiestyyliin on annettu. Tämä tyttö tosin ajatteli seilata niiden pahiksien puolella. Kapteenina olkoon legendaarinen Jack Sparrow, miehistönä kirjava otos erilaisia otuksia aina vampyyreista haltioihin ja jedeihin. Hobitit voivat sitten hyöriä siellä kyökin puolella. Sillä edellytyksellä, että jättävät jotain murkinaa muillekin.

Striped pants - check
ihanuuskengät á la Clarks - check
merirosvoilukampaus ja punahuulet - check
MIELETÖN TAKKI - checkKuten olen saattanut sanoa, puhvihihoja tuntuu tunkevan eteeni joka kolosta. En valita ;) Olen etsinyt pitkää kevättakkia, koska entinen kivuus lantiovöineen ei enää tuntunut yhtään omalta, eikä sen helma sovi lainkaan fiftarimekkojen kanssa (lähtee muuten todnäk huuto.netiin, jos ei kukaan sitä ennen ilmaise halajavansa vaatekappaletta). Klassinen trenssi tuntui liian tylsältä, sitä en olisi kelpuuttanut - ja pitkien takkien valikoima tyssäsikin sitten siihen. Etsivä kuitenkin aina välillä löytää, ja päädyin tähän Asoksen upeuteen. Se ei muuten ole musta, vaan navy. Alunperin kyllä kaipasin jostain syystä punaista takkia, mutta hylkäsin idean, koska punainen ei sovi pinkin kanssa. Ei ainakaan minun maailmassani. Ja mehän tiedämme, että minun maailmassani pinkkiä on keskivertosuomalaista runsaammin. Yökkäilin jo jokaiselle kivalle takille jota löytyi vain sinisenä, kunnes tajusin - sinistähän minä kaipaan! Monen vuoden tauon jälkeen. Sinisen kanssa sitäpaitsi sopii sekä pinkki, että punainen :)

Helma on kellomainen, hopeaiset napit hohtavat ja takana oleva nyöritys luo menneiden vuosisatojen ja merirosvojen tunnelmaa. Yarrr indeed!p.s. Kuitenkin unohdin tuplata mahdollisuuteni Marin ihanaan arvontaan aiemmin, klik klik siis jos mielesi tekee samoja asioita kuin minun! Tosin väitän oikeasti tarvitsevani noita molempia, joten älkää sittenkään osallistuko jooko.

9 comments:

 1. Oijoi mikä takki, juuri tuollainen klassisen kaunis muttei silti tylsä. Ja pantsit myös oijoi-kategoriaan, en olisi uskonut että raitalegginsit näyttää noin kivalta. Kivoja kuvia muutenkin! yarr.

  ReplyDelete
 2. Komppaan Sarakissaa, ja btw, ihana kuva! Voi kun itsekin osaisi muokata tuolla tavalla kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Onneksi et muistuta enempää perinteistä piratea eli huonot hampaat, sotkuinen tukka ja mauton huivi á la Andy McCoy ;OP

  ReplyDelete
 4. Mahtavia kuvia ja upea tuo takki!

  ReplyDelete
 5. Ihanaaaa. Tuo selkämys on niin kaunis!

  ReplyDelete
 6. Miiiistä tuollaisia takkeja saa?! :o

  ReplyDelete
 7. sarakissa, yarr! Kiitokset :) Odotan innolla, että takkia pääsisi oikein käyttämäänkin. Legginsit ovat ikivanhat Hennesiltä eivätkä pysy enää päällä, mutta aina välillä niitä tarvitaan :P

  Salka, tack! Meni kyllä vähän häneksi toi muokkaus, mutta ei sen ollut tarkoituskaan olla aidon näköinen ;)

  Mikaela, hahaa, no reikiä mulla ei oo ikinä ollut hampaissa, huivia ei tulla näkemäänkään mutta tukka nyt on vähän mitä on :P

  Nooruska ja Joa, kiitos! ^____^

  Oola, tilasin Asokselta :) Koko UK10 tuntui olevan sopiva kokoiselleni, taitaa olla EU38. Takkeja oli navyn lisäksi mustia ja hempeän vaaleanpunaisia.

  ReplyDelete
 8. Upea malli tossa takissa!:D Miksei toi voi olla Hennesistä, että mäki voisin ostaa...;) Mulla on tosin se, etten keksis siniselle takille mitenkään käyttöä (sinisyyskammo on vielä aika vahva, ku kulutin sen värin joskus loppuun), joten tarttisin omani ehottomasti mustana.

  ReplyDelete
 9. Bemary, mallista tykkään minäkin! Mullakin oli sinisyyskammo tähän päivään asti monta monta vuotta, mutta jotenkin koin että en halua mustaa takkia TAAS.. Vaikka mustalta toi kaukaa näyttääkin :D

  ReplyDelete