2010/03/21

Miss Carbohydrate

Joku voisi muistuttaa, että seuraavan kerran kun lähden illanistujaisiin, laittaisin mistä tahansa loskasäästä huolimatta jalkaan jotain muuta kuin kumisaappaat. Ettei sitten yhtäkkisellä keskustaan lähdöllä tarvitsisi tehdä mutkaa toiselle puolelle kaupunkia, jotta Bubble voi vaihtaa kengät ja vaatteet. Tosin selviydyn urakasta about kahteen minuuttiin, aika hyvin. Suuntana oli sittemmin Sedun Burleski Club, joka oli tietysti kallis ja ehkä hivenen enemmän miehille suunnattu... Eipä sillä, burleski on ilmiönä kiinnostava ja haluaisin nähdä kyllä kunnollisen show'n, mutta ehkä jätän kyseisen baarielämyksen tästä lähtien kuitenkin muille.

Kiitokset jälleen isännälle ja emännälle kaikin puolin runsaista tarjoiluista, tämä muistetaan! Seuraavalla kerralla juotan teille muutaman lasillisen liikaa.


Alkuperäinen illanistujaisasu oli tylsä, vaikka yritin tuoda särmää punkhenkisillä TopShopin legginseillä. Baariin vaihdoin AA'n tummanharmaan tunikan, joka ei kyllä petä ikinä. Miten joku niin yksinkertainen vaate voi olla niin mahtava? TUNIKA NÜMPH (joka ei kyllä ainakaan pienennä vatsaa yhtään), LEGGINSIT TOPSHOP, VILLASUKAT RIIAN TORILTA.


Perjantain leffailuasusta pidin paljon. Mikä olisi parempi kontrasti sateiselle Helsingille ja ronskeille maihareille, kuin herkkä pitsi? Hiukset pitkästä aikaa suorina, vaikka kyllästynkin niihin suoristettuina päivässä. Ovat muuten kasvaneet traumaattisen kampaajakäynnin jälkeen, jee! MEKKO ASOS, NEULE VERO MODA, LEGGINSIT GINA TRICOT, KORU CAMDEN, VILLIKSET WHO KNOWS WHERE, MAIHARIT MOLT'S.
Ihmeellistä, Alpo & Elli poseerasivat minulle auliisti ainakin minuutin ajan! Ajatukset kisuleiden päässä olivat luultavasti tyyliä "annetaan ton hörhön nyt kuvata, ehkä se sit jättää meidät rauhaan."

Huomenna jälleen uusi työviikko, toivottavasti keveämpi kuin kolme edellistä. Ja kyllä, lumet sulavat vinhaa vauhtia, joten se kevätkin tulee vielä! Ja eiliseltä jääneet lohkoperunat + falafelit odottavat jääkaapissa. Ja voisi aloittaa Gilmore Girlsin toisen tuotantokauden tuijottamisen. Flunssakin hellittää. Että eipä kauhean pahat oltavat :)

12 comments:

 1. Leffa-asu sopisi minunkin tyyliini, tykkään! <3

  ReplyDelete
 2. Ihmeellistä oli kyllä, et noi poseeras niin hienosti. Ja otit kyllä hienoja kuvia :) T: Ellu

  ReplyDelete
 3. Perjantain asu on jotenkin ihan mahtava sekoitus tyttömäisyyttä, maskuliinisuutta, rentoilua ja hienoutta. Ja suoristus on ihanaa silloin, kun tulee se olo, että hiukset eivät kasva. Suorina ne sitten yhtäkkiä näyttävätkin 10 senttiä pidemmiltä jee. :--D Tää tyttö tykkää kyllä kisuista, jopa tuollaisista laiheliineista (normaaleista?!?! meidän kun on sellainen Tankkitar).

  ReplyDelete
 4. IHANA tuo leffa-asu!!! Täytyy kokeilla joku kerta itsekin jotain vastaavaa! :)

  ReplyDelete
 5. Awww ihania kisuja :> Ja toi leffailuasu on ihan viaton ja söpö Jurde!

  ReplyDelete
 6. Leffa-asun pitsi mekko on todella söpö!! Ottaisin, jos voisin! ;) Kisulit ovat kuvissa myös söpöläisiä.

  ReplyDelete
 7. Kissat = lääh! Pitsimekko = double lääh! Ei mulla muuta.:D

  ReplyDelete
 8. Kirppu, kiits! ^___^

  Ellu, niinpä :) Oikeasti veikkaan et ne tajus että kannattaa poseerata nyt, niin jätän ne sitte hetkeks rauhaan.

  Joa, kiitos! Eipä noikaan kisut ehkä ihan normaaleja oo, laiheliineja kiharaturkkeja jättikorvasia :D Mut söpöjä!

  eliiina, tänkjuu! Voisin kyl kuvitella sopivan sulle ^___^

  Willow, haha tosi viaton :D Tänks muru.

  L, siitä vaan tilausta Asos.comiin ;)

  Bemary, lääh itsellesi :D

  ReplyDelete
 9. voi mitä ihanuuskissoja :)
  + noi leggarit on just siistit, tahtoo kans

  ReplyDelete
 10. Milla, kiitos!! Jostain kumman syystä mustakin on alkanut Alpon+Ellin myötä kuoriutumaan kissaihminen, ihan outoa.. :P

  ReplyDelete
 11. Noi kissat on ihan uskomaatoman näkösiä, ihan kuin jostain toisesta maailmasta.

  Ihania asuja taas kerran! Masu on söde, ei sitä saa mollata tai pienentää ;-).

  ReplyDelete
 12. Nooruska, hih niinhän ne vähän onkin ;) Ja kiitos! Voisi tätä massua kyllä mun mielestä vähän pienentää :D

  ReplyDelete