2010/03/08

On the Sunday of Life


Sunnuntaina rästitöiden lomasta löytyi pieni hetki teen nauttimiseen uudesta Muumi-kiposta sekä sisustushimojen villitsemiseen uudesta Dekosta. Samaa ei voi sanoa tulevasta viikosta. Työstressi on viety äärimmilleen ja viikonloppukin on täynnä ohjelmaa. Voin siis ihan suvereenisti paljastaa, että tämän viikon jokaikinen postaus tulee olemaan ajastettu. Sain niitä eilen rustattua ihan kivan läjän. Kommentointi sen sijaan - no, siitä ei puhuta. Ruotuun palaaminen koittaa toivottavasti viikon päästä!

Onneksi tänäänkin voi vetää aivot hetkeksi nollille: kuunnella Kentiä, jonka eilinen areenakeikka oli melkoisen ihku, sekä tuijottaa vampyyreja töllöstä. Nam.


(Apua, olenkohan käyttänyt tuon otsikon joskus? Ei jaksa etsiä.)

8 comments:

 1. Tuollaiset kiireen täyttämät aikataulut ovat minulle liiankin tuttuja! Tsemppiä viikkoon. Onneksi aika ei koskaan pysähdy, eli viikon jälkeen voit olla vain tyytyväinen itseesi, että tästäkin selvittiin! ;)

  ReplyDelete
 2. L, eikä se pelkkä kiire ja pitkät päivät mitään, mutta se STRESSI.. Tällä hetkellä ei vielä helpota se tieto, että ensi viikolla asiat pitäisi olla pulkassa ;) Mutta ehkä se tästä. Tsemppiä sinnekin!

  ReplyDelete
 3. Kivan näkönen muumimuki :)

  ReplyDelete
 4. Mari, se on kyl! 65v.-juhlamuki, josta 3 euroa menee Itämeren suojeluun :) Ei saa ku Iittala Shopeista ja Stockalta ja oliskohan vielä jostain, mutta ei perusmarketeista.

  ReplyDelete
 5. Uusi muumi ja mun ulottumattomissa! Ihan hyvä vaan toisaalta. :D Nätti se kyllä on.

  ReplyDelete
 6. Joa niitä saa valitettavasti myös nettikaupasta ;D

  ReplyDelete
 7. Tuo on ihana! Mutta harmi kun se maksaa 30 €, ainakin nettikaupassa. Ois silti melkein pakollinen. Onko sulla aavistusta mihin asti noita saa?

  ReplyDelete
 8. J, ei ole muuta tietoa kuin että niitä on tehty kai se 50.000 kappaleen painos ja sitten kun ne loppuu, ei mukia enää saa :/

  ReplyDelete