2010/03/05

Kent siirtynyt!


Huomio!!

Mikäli olit (kuten minä) tänään menossa Hartwallille mahtavan kent-nimisen orkesterin keikalle, suosittelen jäämään kotiin. Poikien soittimia, lavarakennelmia ja muuta sälää kuljettanut laiva on jäänyt jumiin Itämeren jäihin... Keikka on siis siirretty tulevalle sunnuntaille (ovet 18.30, lämppäri 20.00).

Surku, mutta minkäs teet. Katsotaan, mitä allekirjoittanut tekee sunnuntaisten treenien kanssa...

7 comments:

 1. keh, Viikkari on jumissa, näin sitä Pohjoismaissa matkustetaan ;O)

  ReplyDelete
 2. Mä koin aamulla ikävän herätyksen, kun poikaystävä kertoi tämän surku-uutisen. Olisin NIIIN paljon mieluummin mennyt sinne keikalle tänään kuin sunnuntaina :( mut eipä mahda mtn.

  ReplyDelete
 3. Kurja säkä niille, jotka ovat olleet matkalla keikalle kauempaa ja kuulleet asiasta liian myöhään... Ite en myönnä Kentistä tykkääväni, koska vaikka se musa kuulostaa useimmiten hyvältä, laulukieli häiritsee aivan liikaa tämmöstä ruotsikammoista.:p

  ReplyDelete
 4. Daphnion, no eipä ollut mukava herätys se :( Perjantai olis sopinut mullekin huomattavasti paremmin..

  Bemary, niinpä. Kerrankin saan olla superiloinen siitä, että asun Helsingissä, ja että Hartwallille on vielä kävelymatka. Vuosi sitten Oulussa asuessani tämä olis ollut katastrofi. Kieli on valitettavasti varmaan aika monilla esteenä Kentin tykkäilylle ;)

  ReplyDelete
 5. On se kyllä kumma, kerrankin tulee kunnon talvi niin mikään elämänalue ei säästy kaiken maailman toilailuilta:P Äijiä putoilee talojen katoilta, lunta tippuu lastenvaunuihin, halleja romahtaa, junat eivät liiku ja Kent myöhästyy. Ja nyt täällä Turussa on yksi ruuhkaisimmista silloista poikki seuraavan vuoden. En halua edes kuvitella mitä tapahtuu kun paholaislumi alkaa sulaa. Olisipa kesä;P
  /Hannele

  ReplyDelete
 6. Hannele, o-ou, toi Turun sillan käyttökielto on kyllä melko kamalaa o___O Huh. Ja toki kaikki muukin. Onko nykyihminen niin vieraantunut lumesta, että koko maa menee sekaisin kun sitä tulee? Taitaa olla ne talvet takanapäin, kun täällä naureskellaan sille miten esim. Englannissa koulut täytyy sulkea, kun vähän sataa jotain valkoista maahan. Ei olla täälläkään kaukana totaalisesta kaaoksesta..

  ReplyDelete