2010/03/22

Remember Me

Eye candy!! Ainakin kaikille Pattinson-faneille ;) Trailerin perusteella itse leffakin vaikuttaa kiinnostavalta, eikä biisivalinta (Snow Patrol - How to be Dead) ole lainkaan huono sekään. Naispääosassa Roswellista ja Lostista tuttu Emilie de Ravin, vanhemman konkarin roolissa Pierce Brosnan. Saapuu Suomeen huhtikuun alussa. Yummy.


p.s. Joo-o, yksitoikkoista elämää viime aikoina, kun töiden päälle lähes ainoat rentoutumiskeinot ovat liittyneet leffoihin ja keikkoihin. En tosin valita pätkääkään ;) Tämä viikko menee vielä elokuvapainotteisesti, kun viimeaikaiset tsekkaukset pitää ruotia. Mutta eiköhän blogi saa taas muutakin sisältöä piakkoin. Ehkä.

7 comments:

 1. Kerro ny mikä mussa on vialla. Nimittäin: naismaailma ympärillä kiljuu ja kuolaa kilpaa ton Pattinsonin perään, ku taasen mun mielestä äijä näyttää siltä, ku äiti ois vetässy herraa vähän turhan usein kaulimella takaraivoon. Mun tekee siis mieli kiljua ihan eri syystä ku muiden aina, ku ton miehen naaman jossain nään.:D Ei vaan oikeasti voi ymmärtää miten kauneuskäsitykset eri ihmisten välillä voi erota näin radikaalisti. Toisaalta hyvähän se vaan on, ettei kaikkien tartte tapella samoista miehistä (ihan ku meillä ois saumaa ihailemiimme julkkiksiin;D), ku maut on nii erilaisia, mut silti ton Pattinsonin "komeuden" laajamittainen hehkuttaminen jaksaa hämmentää, ku ei ite sitä hienoutta nää.:p

  ReplyDelete
 2. Multa ei ole tullut viikkoon muuta kuin leffajuttuja ja sama meno jatkuu, syytän Makuunia.. Pattinson on ihana <3

  ReplyDelete
 3. Pattinson pitäs melkein kieltää lailla :D

  ReplyDelete
 4. Bemary, hahaa :D No eihän kaikki voi kaikkia miellyttää! Mä en tykänny Pattinsonista esim HartsaPotsissa yhtään, mut sit kun se vähän leikkii tollasella bad boy lookilla niin olen myyty.. Jostain kumman syystä sotkutukka ja sänki vetoaa muhun aina :P Mut toi on toisaalta kyl hyvä pointti, että eipähän tarvi tapella samoista miehistä xD

  Mikaela, hehee sama juttu ;)

  Reiska, pitäis :D Ja yks Sturgess kans :D

  ReplyDelete
 5. Täähän vaikutti kiinnostavalta. Jostain syystä toi renttulook ja naama vähän ruvella tehosi ainakin muhun. :)

  ReplyDelete
 6. Mulla ei ole oikeastaan mitään Pattinsonia vastaan, lähinnä Twilight-leffoja/kirjoja/Kristen Stewartin näyttelemistä kohti tulevaa ällötystä ja inhoa. Oon nähnyt useamman Pattinsonia komeamman tyypin, mutta myös huomattavasti rumempia. :D Tää leffa vaikuttaa kyllä aika mielenkiintoiselta katsottavalta.

  ReplyDelete
 7. Riehu, niinpä ;)

  meramisa, no Kristen Stewart nyt on mikä on, eli äärimmäisen ärsyttävä :D Twilighteissa tuijotetaan vaan Edwardia. Vaikka eipä Pattinson munkaan näyttelijät topvitoseen pääse, ehkä topkymppiin. Mutta jotenkin kiinnostaa nähdä sitä jossain muissakin kuin fantasiamaailmarooleissa :)

  ReplyDelete