2010/03/03

Florence + the Machine

Tänään tiedossa ihanaa punatukkaista brittineitoa! Tavastian nimittäin valloittaa Florence and the Machine, kriitikoiden ylistämä popin eri elementtejä yhdistävä kokoelma muusikoita. Florence Welchin upea ääni jää mitä luultavimmin pyörimään päähän päiväkausiksi. Mutta sehän ei missään nimessä ole negatiivinen asia.

Perjantaina sitten luvassa naapurimaan suloja suuremmalla areenalla - Kent rokkaa Hartwallilla! Palataan siis keikka- ja muille astioille viikonloppuna. Huomiseksi on leffa-ajastusta :)p.s. Jos Florence kolahti mutta et pääse Tavastialle, suosittelen Ruisrockia. Sinne luultavasti käy omakin tieni, kun tämän ihanan leidin lisäksi tarjolla olisivat Porcupine Tree, Belle&Sebastian, The Ark, Prince of Assyria sekä yksi teiniaikojen suosikeista, Don Huonot. Vaikka Ark on nähty sata kertaa ja Porcukin paristi, lisäkerrat eivät ole pahitteeksi ;)

6 comments:

 1. Heiiih...kesällä myös Ruisrockiin! :) Tervetuloa Turkuun... ;)

  ReplyDelete
 2. minä petyin Florencen levyyn sillä yhden biisin perusteella aikoinaan ajattelin että bändi olisi ihana. Levyn kuultuani nakkasin bändin ns. mielestäni. Ruisrockiin EHKÄ pitäisi raahautua, tosin Billy Talentin vuoksi ;O) Ja onhan Aholan Kalle aina Aholan Kalle..

  ReplyDelete
 3. Oli loistava keikka kyllä! Parvelle äänimaailma oli täydellinen ja Florencen ääni vielä paljon vakuuttavampi kuin uskoinkaan. Eläytyminen oli kohdallaan, ja siihen kun yhdistetään neitokaisen rautainen taito äänenkäytön suhteen niin avot:)
  /Hannele

  ReplyDelete
 4. Tahtoo sinne Ruisrockiin jo nyt! Kesä, tuuuuu joooooooo. Ja Florencen on PAKKO soittaa Swimming ja/tai Falling. Päätän niin, käyn kirjottamassa sen settilistaan :D

  ReplyDelete
 5. Ja kielipoliisi huomauttaa, että se on Welch :D

  ReplyDelete
 6. L, kiitos kiitos ;)

  Mikaela, hmm, niin levyllä on kyllä aika kaiken tyyppisiä biisejä, eikä ne kaikki muhunkaan täysillä iske. Varmaan itsekin tulee tsekattua Talent mikäli osuu aikataulujen kannalta hyvin, tosin oon sen pari kertaa nähnytkin :)

  Hannele, kyllä! Joskaan en ole yhtään vakuuttunut, että Tavastia on keikkapaikkana se kaikista paras. Mieti tätä naista Kulttuuritalolla..

  ravenwaves, ei vielä saa tulla kesä, koska en oo valmistautunut :D Mutta vois se pikkuhiljaa. Ja mitähän lie oon taas typoillut ton nimen kanssa.

  ReplyDelete