2010/03/19

Prayer for the Weekend


Viikonlopun menovinkkejä!

* Tampere Kuplii on sarjakuvafestari ja järjestetään nyt neljättä kertaa. Lauantaina pienlehtimarssilla on pari ystävää myymässä söpöjä juttujaan (esim. marianeidin koruja on täälläkin nähty päälläni useaan otteeseen, ja myös Myrntain tekeleet ovat upeita). Check it out!

* Tampereella tänään myös omannäköistään rokkia soittava Kiki Pau.

* Leffaensi-iltaan on ainakin suurimpiin kaupunkeihin saapunut Brothers - Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal ja Natalie Portman, ah! Tätä olen menossa itse illalla tsekkaamaan, oli flunssaa tahi ei.

* Uudenmaankadun Bellyssä jatkuu elektronisen musiikin klubi Bad Ideas. Ainakin DJ Nikola Teslaan voi luottaa.

* Oulun Club Teatrialla soittaa neljä mahtavaa sellistiä eli Apocalyptica. Harmi etten itse pääse paikalle, mutta pitää odottaa Bemaryn raporttia keikasta! Mikäli tyttöraukka pääsee flunssapöpöjen alta paikan päälle.

* Jyväskylässä, tai tarkemmin sanottuna Säynätsalossa, voi bongata vampyyreja, jotka osaavat tanssia. Voi että tämä olisi mahtava nähdä! Kauhumusikaali Dracula siis, hankkiutukaa paikan päälle ne jotka kykenevät.

* Toki aikaansa voi kuluttaa myös blogimaailmassa. Advanced Style on nykiläinen katumuotisivusto, joka ei keskity perinteisesti nuorten aikuisten pukeutumiseen, vaan jo vuosikymmeniä eläneiden tyyliin. Huippua!

* Myös Makuunissa jatkuu leffaralli vielä ensi viikon keskiviikkoon asti - asia, joka on pelastanut kipuilevan Bubblen kotonalöffaamispäivät. Kaikki leffat siis puoleen hintaan! Kohta voisinkin taas siirtyä tv'n ja Oscar-voittajan ääreen :)

Ihanaa viikonloppua!


Kuvassa poseeraa herra Alpo M., Cornish Rex, jota olen aikeissa menossa tapaamaan taas huomenna. Saattaapi  vuoden nuorempi Ellikin saada muutaman rapsutuksen. Ja kai niiden palvelijoiden eli ystäväpariskunnankin kanssa muutama sananen pitää vaihtaa... :) Tämänkertainen otsikko varastettu The Arkilta.

5 comments:

 1. Aivan mahtava kuva! :)
  T: Ellu

  ReplyDelete
 2. Hehee, Ellu kiittäkää höpsöä kissaanne :)

  ReplyDelete
 3. Hii, kyl mä aion Teatrialle tänään vääntäytyä. Meno ei ehkä oo ihan nii villiä ku normaalisti, mut kuha tajuissaan pysyy, se riittää tähän hätään.;D

  ReplyDelete
 4. Onpas tosiaan mahtava kuva tässä postauksen alussa! :D

  Totta tosiaan tänäänhän on se leffarallikin vielä menossa. Löytyisiköhän sieltä jotain leffaa näin lauantai-illaksi.. =)

  ReplyDelete
 5. Bemary, jee! Toivottavasti huominen olo ei sitten oo sen mukainen :P

  Marika, tacks! Luulisi Makuunista jonkun löytyvän ;)

  ReplyDelete