2010/11/11

Autumn - dark


Jos astetta kevyempään syyslistaan kuului itselle kohtalaisen uusia artistituttavuuksia, synkkä versio koostuu pääosin vanhoista rakkaista. Niistä, joiden parissa on saanut monet kerrat masistella rauhassa. Osa kappaleista toki sopisi kummallekin listalle, ja monella tärkeällä bändillä on biisejä jokaisesta tunnelmasta, mutta pyrin pitämään soittolistat mahdollisimman eriävinä.

Tunnelma etenee ärsytyksenpurkauksesta psykoottiseen painajaiseen, tulee sieltä alas alakuloon vain jatkaakseen matkaansa silmittömään raivoon. Ja vaikka lopussa aurinko ei risukasaan paistaisikaan, kuunsäteet yltävät sinne kyllä. Joskus pieni pilkahdus taianomaista valoa on juuri riittävästi.


Sammuta valot, laita kynttilä palamaan ja käy makaamaan lattialle. En voi toivottaa iloisia hetkiä playlistin parissa, mutta jos synkällä mielellä saat siitä puoliksikaan yhtä paljon irti kuin minä (lohtua, voimaa tai mitä vaan), I've done my job. Eikä pimeys jatku loputtomiin - kohta toivottavasti saamme ensimmäiset pysyvät lumihiutaleet valaisemaan mustaa asfalttia.Kuva flickr/tonerbaloner

2 comments:

  1. Mä näin tän kuvan jossain muuallakin ;-). Kiitos, nämä teidän playlistit ovat helmiä.

    Tsemppiä viikonloppuna, nuha löysi sitten tiensä meitsinkin luo... Voi PRKL!

    ReplyDelete
  2. Nooruska, kiitos! Ja haha, eikö ollutkin hyvin koordinoitu (huomaa myös postaustajat ;). Kiitti myös tsempistä, nää doping-lääkkeet on aika pop.. Mutta pitää silti ottaa vähän iisisti. Paranemista sinnekin, ei oo kiva juhlia kipeenä!!

    ReplyDelete