2010/11/10

Meds


Ette ikinä arvaa, kuka on jälleen flunssassa. Edes maanantainen supervitamiinismoothie (punaherukoita, mustikoita, mansikoita, vadelmia, mandariinia) tai vihreä tee ryyditettynä sitruunalla ja hunajalla ei riittänyt pitämään pöpöjä poissa. Puhumattakaan niistä D-vitamiineista, kalaöljyistä, maitohappobakteereista ja muutenkin hyvistä syömisistä mitä tässä syksyn mittaan on tullut vedettyä kurkusta alas. Haloo vastustuskyky, missä olet?!

Pahin pelko koskee lauantaisia SM-karsintoja. Jos tulehdusarvot ovat ok, pyydän lääkäriä kirjoittamaan reseptin tujuimpaan troppiin joka vielä menee doping-rajoista läpi. Jos arvot huitelevat pilvissä, noh... Mahdollisuudet kisaamiseen loppuvat siihen. En halua pettää itseäni tai joukkuettani, joten pitäkäähän peukkuja!


----edit.
Niin kauan kun kuume ei nouse, saa kilpailla. Jee! Nätisti vaan määrätyt lääkkeet menevät douppauksesta, paitsi jos muistaa olla napsimatta niitä 24h ennen testejä. Nyt tarvitsen jotain lämmintä juomaa, litrakaupalla...

8 comments:

 1. flunssaa on taas liikkeellä, itse olen sunnuntaista asti ollut tässä terveen ja kipeän välimaastossa...sairastuisipa nyt kunnolla jos on tullakseen, saisi edes levätä sitten ihan rehellisesti kipeänä :--(

  ReplyDelete
 2. No voi harmi, tuntuu että joka toinen on nyt flunssassa. Kovasti parannusaaltoja sinnekin ja toivottavasti pääset viikonloppuna kisaamaan!

  ReplyDelete
 3. Hirveän moni on joo flunssassa, koko ajan pelottaa että milloin se iskee mullekin.

  Koitahan parantua! :]

  ReplyDelete
 4. Voi elämä! Tosi inhottavaa, kun et parannu kunnolla ollenkaan. Höh. Ota hirveesti kaikkia vitamiineja ja maitohappobakteereita, juo vettä ja mehuja, syö (kana)keittoa. Jos käyt ulkona, niin pese käsiä hysteerisesti :)

  Mä oon ollut kohta viikon kipeänä ja toivon tosiaan, että tää on kohta ohi! Viime yönä yskin 3:30 asti ja aamulla oli taas ihan karsee olo. Tänään sain lääkäriltä lisää saikkua ja uusia droppeja. We'll see, mutta paranemisia meille molemmille!!

  ReplyDelete
 5. Yritähän ihana ottaa iisista ja parane pian!

  ReplyDelete
 6. Kiitos ihanat! Eiköhän tästä tauti jossain vaiheessa häippäse, ainakin nämä douppausaineet ovat varsin miellyttäviä 8) Tee, kirsikkamehu ja vesi ovat myös kovassa kulutuksessa.

  Pikaista paranemista kaikille teille muillekin sairastaville!!

  ReplyDelete
 7. Niinhän ne on povannu että uus raju flunssa-aalto tulee taas jossain välissä :/ Samaa on täällä harrastettu, lisäravinteita naamaan vielä ruuan lisäks (kuulostaa kyllä pöhköltä :D).
  Mitkä kisat teillä on? Jokku tanssiskabat? :)
  Pikasta paranemista ja pöpöille kyytiä!

  ReplyDelete
 8. Pia, niinpä ._____. Mulle saisi kyllä nämä flunssat nyt riittää tälle vuodelle. Tanssiskabat on juu, cheerleadingin SM-karsinnat :) Itsehän siis en ole cheer-puolella pyramideja ja akrobatiaa tekemässä, vaan tanssipuolella (cheerdance). Ei mitään pyllynpyöritystä vaan kunnon urheilua :) Ja kiitos, sullekin paranemisia näin etukäteen mikäli flunssan jostain onnistut nappaamaan!

  ReplyDelete