2010/11/12

Weezer - Unbreak My Heart

Nörttirokkibändi Weezer julkaisi kuun alussa kokoelmalevyn Death to False Metal, joka pitää sisällään ennen julkaisemattomia kappaleita. Asiaan taas vaihteeksi perehtymättömänä mietin, että onpa kiva kun bändi on mennyt tyylissään ajallisesti taaksepäin, jopa lieviin grungeviboihin... No sehän johtui tietysti siitä, että osa biiseistä on oikeasti vanhoja ;) Oh well, hyvältä kuulostaa silti. Eritoten tämä hauska lämmittely Toni Braxtonin vuosien takaisesta hitistä miellyttää. Yleensäkin covereissa on aina jotain hulvatonta.
Onhan bändiltä toki oikeakin uusi studiolätty ilmestynyt. Se tottelee nimeä Hurley, joka näkyy myös kansikuvassa. Jostain syystä en muista, olenko edes kuunnellut koko albumia, vaikka se on ilmestynyt jo syyskuussa. Miten säälittävää voi olla? Puolustaudun sillä, että uutta musiikkia tulee ihan liikaa ihan kokoajan, ja vanhemmiten muisti ei vaan toimi.

Mistä tulikin mieleeni Pete2ndBestiltä bongattu uutinen Pulpin jälleenrakentamisesta (ainakin muutamien keikkojen ajaksi). Ei voi sanoa muuta kuin että loistavaa!! Pulp kuuluu ehdottomiin brittipopin suosikkeihini. Toivottavasti tämä bändi nähdään livenä Suomessakin, esimerkiksi ensi kesän festareilla.

...Myös 30 Seconds To Marsin tulevasta, 20-minuuttisesta ja varmasti eeppisestä Hurricane-videosta on julkaistu maistiainen. Sen voit tsekata täältä, vaikuttaa lupaavalta!

8 comments:

 1. Mä kuuntelen Weezeriä tosi usein, hienoa että uutta(tai vanhaa) matskua on tulossa ;O) Mutta TOTTAKAI odotan eniten 30STM:n jättivideota, onpahan mitä tuijottaa...

  ReplyDelete
 2. Itsehän en joskus muutama viikko taakse päin uskaltanut edes kuunnella tuota Weezerin(-kään) versiota :D Ei edes ollut niin paha!

  ReplyDelete
 3. Kuuntelin ihan fiiliksissä tuota Unbreak My Heartia! Mitä tässä maailmassa oikein tapahtuu?!? :D Kiva kuulla että Weezer tekee uusia juttuja.

  ReplyDelete
 4. Ihan mainio, jotenkin sulonen toi hiukan hapuilevan olonen laulu tässä biisissä. :)

  ReplyDelete
 5. Mikaela, tai siis tullut jo ;) Sain jopa kuunneltua vähän Hurleytakin, hyvältä kuulosti. Mutta toi 30stm on kieltämättä odotusten kärkipäässä..

  J, :)

  tiitiäinen, hahahaa :D

  Riehu, Weezerin tenho on nimenomaan Rivers Cuomon hassun nörtteilevässä laulutyylissä :)

  ReplyDelete
 6. Oletko jo ehtinyt kuuntelemaan ne MCR:n kaksi ensimmäistä levyä?

  ReplyDelete
 7. Jessus mikä 30STM maistiainen..voisko toi video tulla jo? :D

  ReplyDelete
 8. Anonyymi, olen pari kertaa ne kuunnellut läpi, mutta haluaisin vielä vähän kuunnella ennen kuin sanon niistä mitään... Ollut vaan sen verran kiirettä ettei ole nyt ehtinyt paneutua. Mutta eiköhän tässä tämän viikon aikana :)

  Reiska, NIINPÄ :D Videostahan on sanottu (tai Jared lupaillut) että se on aika S/M-tyylistä jopa - rajua, seksuaalista ja väkivaltaistakin.

  ReplyDelete