2010/11/23

Nonparellikengät


En nykyään jaksa kovin paljoa hehkuttaa vaatteita täällä - olen huomaamattani alkanut inhota shoppailua (ulkomaita ei lasketa) ja siten pärjännyt vaatekaappini antimilla melko loistavasti. Perushankinnat kuten pitkät topit, sukkahousut ja legginsit ovat kyllä karttuneet, mutta en nyt laske niitä.

Kenkiä kuitenkin kuolaan aivan yhtä paljon kuin ennenkin eli vähän liikaa. Yhdessä kauneimmista blogeista, The Cherry Blossom Girlissä, törmäsin niin syötäviin klopottimiin, että pakko vähän ihistellä niitä omankin blogin puolella. Nonparelleilla kuorrutetun näköiset, Dolce & Gabbanan peep-toe-korkkarit ovat jotain niin herkullista, että kuolen! Omnomnonmmmmm.

----

Alix from The Cherry Blossom Girl posted some beautiful pictures of a pair of D&G shoes that are absolutely edible. Oh dear. I just drooled over my laptop.

6 comments:

 1. Oi, mulle kans tuollaiset! Olen tässä jo jonkin aikaa pohtinut korkokenkien ostoa, tuossa olisi kelpo ehdokkaat ensimmäiseksi pariksi. ;)

  ReplyDelete
 2. Oi miten nätit! Muhun uppoaa just kaikki tollanen herkullisen söpöys:)

  Ja vitsi että haluuuuun nähdä sen Potterin, toivottavasti ennätän joku päivä kattomaan!

  ReplyDelete
 3. OOH! Ihanat! Mä niiiin tarvitsisin noi! ;)

  ReplyDelete
 4. Cherry blossom girl on kyllä niin ihana blogi. Meinasin alkaa itkemään, kun näin sen omat hääkuvat. Ne kuvat oli niin kauniita ja se tunnelma välittyi niistä kuvista...

  ReplyDelete
 5. Nekku, ehdottomasti hyvä aloituspari ;)

  aini, niin muhun, noi on viel äärimmäisen kätevät kun sopivat kaikenväristen vaatteiden kanssa! Toivottavasti pääset Potteroimaan pian :)

  Saija, eikun säästämään!

  Heidi, niin on! Mua joskus ärsyttää lukea sitä, koska ne kuvat on niin kauniita ja.. Sitä miettii, että miksi hemmetissä itse ei osaa ottaa moisia :D

  Chatrin, eikö :)

  ReplyDelete