2010/11/04

Magic is Might

Harry Potter and the Deathly Hallowsin ensi-ilta sen kun lähestyy... Tänään Helsingin Tennispalatsin aukiolla voi nähdä pilkahduksen Evanna Lynchista (Luna Lovegood) ja Matthew Lewisista (Neville Longbottom), jotka saapuvat tapaamaan faneja uuden elokuvan tiimoilta. Valitettavasti itsellä ei ole mahdollisuutta päästä paikalle, mutta onneksi Phelpsin veljekset tuli tsekattua toissakesänä. Ja kun Deathly Hallowsin toinen osa ilmestyy ensi vuoden heinäkuussa, täytyy fanityttöillä sitten kahden vuoden edestä.

Alunperin keskiviikon 17.11. ennakkonäytökseen ostetut liput täytyi myydä eteenpäin, kun sekoilin kalenterini täytteen kanssa, mutta onneksi heti seuraavalle perjantaille on liput nyt kourassa. Eikä niitä vaihdeta pois! Jos joku on jotenkin kummallisesti onnistunut välttämään trailerit, niin tässäpä niitä vielä kasa (ensimmäinen part 1'sta, seuraavat koko kaksiosaisesta elokuvasta):p.s. Vaikka HP7-kirjaa lukisi läpi ties kuinka monetta kertaa, ei silti kannata paneutua viimeisiin sivuihin työpaikalla, ruokiksella. Kun ei sitä itkua voi kuitenkaan pidättää.

7 comments:

 1. Yritän olla spoilimatta, mutta se lopun "hyppy" oli minusta jotenkin... eh epäpotterimaisin juttu koko kirjassa :D. (Ja ne nimet!)

  Minulle tuli lähes koko kirjan ajan juutalaisvaino/hitlersaksa-vibat ja en ole kuulemma ollut ainoa :D.

  Tuo elokuva taitaa yrittää mennä jopa melko "orjallisesti" kirjojen tapahtumien mukaan, eikös molemmat osat kestä sen pari tuntia?

  Luulisi nyt että itse The Potter olisi vaivaantunut tulemaan Suomeen kun kuitenkin viimoisesta leffasta kyse ;<.

  ReplyDelete
 2. (Ihan kuin tuossa ekan trailerin ministeriössä raahattaisiin Koopia pihalle >:D)

  (Mmmm. Lucius M. <3)

  ReplyDelete
 3. Mä tänään näinkin valtaisan joukon Potter- faneja tennarin edustalla kun töistä lähdin:)

  Mä tykkään ihan hirveästi kans sekä kirjoista että leffoista ja ootan kovasti että pääsen tämänkin näkemään!

  ReplyDelete
 4. höh, mä en edes tienny että evanna ja matt on suomessa :( tosin en kyllä varmaan ois paikalle päässy minäkään. mulla on nyt hirveet pähkäilyt, ku oisin uk:ssa deathly hallowsin world premieren aikaan ens viikolla, mut en tiedä oonko edinburghissa vai lontoossa vai missä ihmeessä, kun meni matkasuunnitelmat vähän sekasin ja uusiksi. haluisin sinne kyllä kyttäilemään :)

  ReplyDelete
 5. Kuulin jo (tai siis luin), että nimmari on saapumassa sinulle. Enään parin viikon odotus, ja pääsee näkemään elokuvan.

  ReplyDelete
 6. Eilen nähtiin Evanna ja Matthew ;O) Matthew oli muuten aikuistunut oikein komeasti...outoa...
  Hirveä Potter-kuume päällä,mä pääsen jo ke katsomaan leffan, onneksi!

  ReplyDelete
 7. Panda, hmm, jännää! Mua ei niin spoilaukset haittaa, kun tarinan kuitenkin osaan takaperin :D Sinänsä siis hyvä, jos leffa noudattelee kirjaa. Vaikka ei mua yleensä juonenmuutokset oo häirinneet, kun eivät oo olleet niin suuria. Ja kirjat ja leffat pitää pitää erillään joka tapauksessa :) Eiköhän Mr. Radcliffella oo järjettömät kasat promoamista, joku pikkunen Suomi ei kiinnosta.. Vaikka eihän sitä ensi kesästä tiedä?! Mieluiten kyllä ottaisin sen Draco-pojun meille tänne, nam!

  aini, ei tarvi odottaa enää kauaa! :)

  jenkku, iik! Voi vitsit, kyttäile sitten Tom Feltonia munkin puolesta oikein ahkerasti, jos premieren hoodeille päädyt :)

  Suvi, hihi, juu Mikaela oli ystävällinen pienen painostuksen jälkeen ;) Pian!!

  Mikaela, katselinkin kuvista että huhhuh, Matthew oli aikasta jees.. ;) En tiedä miten sekoilin kalenterini kanssa niin paljon että buukkasin samalle illalle kaksi eri juttua, mutta nytpähän pääsen nauttimaan leffasta sitten makoisasti perjantai-iltana, viikon päätteeksi, Reiskan kanssa :)

  ReplyDelete