2010/11/08

Lapko - Summer Nights

Hei ihmiset, olen hengissä. Jalat voisi lähestulkoon amputoida, mustelmasaldo on järjetön ja kyynärpäästäkin taisi jännästi katketa verisuoni, mutta ei välitetä niistä - leiriviikonlopusta, jossa tanssittiin yhteensä 11 ja puoli tuntia, syötiin hyvää ruokaa ja saunottiin, jäi hyvä fiilis. Nyt vielä muutama päivä palautumista ennen kisoja :)

Energiatasoni ovat siis hieman matalat, mutta eräällä bändillä virtaa riittää. Lapko on tosin parin vuoden takaisen innostuksen jälkeen jäänyt vähän paitsioon, vaikka edellinen levy olikin varsin kelpo. Jotenkin bändin musiikki vain taitaa olla omimmillaan keväisin ja kesäfestareilla, ei näin syksyn pimeydessä. Kesäfiilikseen voikin marraskuun ankeuden syvyyksistä palata ihan pieneksi hetkeksi. Harjavaltalaistrion videot ovat usein yksinkertaisia jollain pienellä jipolla, mutta tällä kertaa voi todella puhua jo kauniista. Kylmän haaleat sävyt ja tulen kanssa juokseminen puiden lomassa, nam.


2 comments:

  1. Täällä huutelee uusi fani, LAPKOa kun tuli nähtyä&kuultua vasta viime kesänä ekaa kertaa (olen elänyt ehkä paperipussi päässä?) Provinssissa, ja sitten Jurassic Rockissa :>
    mutta parempi vain että eka tutustuminen tapahtui livenä, musiikin lisäksi lavalta huokuva humoristinen ja täysillä vedetty fiilis kun teki vielä hitusen verran musiikkiakin suuremman vaikutuksen tähän tyttöön! ^^

    ReplyDelete
  2. satu, hih, paperipussi päässä on välillä ihan kivaa ;) Kaikkea ei voi aina tajuta. Mutta kiva että edes nyt! Mulla on vähän toi suurin Lapko-innostus tosiaan kaikonnut, mutta huippumusaahan se edelleen on.

    ReplyDelete