2010/11/21

You looked like me on sunday


Huomentapäivää. Pikkujoulukausi korkattu, ja olo on sen mukainen. Vanha ei jaksa! Onnekseni pienen joulun juhlistamisia ei tänä vuonna ole näiden lisäksi tiedossa kuin toiset, ja nekin vasta ihan sen oikean joulun kynnyksellä. Muutama viikko lepoaikaa siis. Ei sillä, etteikö eilen olisi ollut hauskaa - illan viettäminen lukuisten tuttujen bloggareiden kanssa on ajan kuluttamista parhaimmillaan :) Kiitos kaikille! Kuvia luvassa sitten hivenen myöhemmin, Blogger on ollut hyvin epäyhteistyökykyinen tänään. Puhumattakaan tästä aivotoiminnasta.

Onneksi glögistä ja piparisuklaasta saa energiaa, joiden avulla jaksaa raahautua treeneihin. Myös Jaredin ääni on ihan kivaa kuunneltavaa, ja voisi sitä laittaa The Vampire Diariesinkin pyörimään kalakeiton tekemisen ohessa.

Mukavaa sunnuntaita, huomenna sitten taas uusi viikko!

8 comments:

 1. Onneksi sunnuntaisin on lupa rötvätä :)

  ReplyDelete
 2. Sanoisin että hah, vanha, mutta kun joudun itsekin toteamaan samaa. Ei jaksa ei, vaikka illan lopettikin yhteistyökyvyttömien liikennevälineiden vuoksi suht aikaiseen. Tosi ihanaa oli tavata lukemiensa ja ihailemiensa blogien kirjoittajat livenä.

  ReplyDelete
 3. Järkytyin syvästi kun eilen aamulla olin lataamassa uusinta kakkoskauden Vampire Diariesia, ja totesin että seuraava näytetäänkin vasta joulukuun 2.päivä. Meni lauantai-aamupalakuviot ihan sekaisin =D

  ReplyDelete
 4. Mulla vain yhdet pikkujoulut tiedossa, ja nekin on varmasti melko rauhalliset. Mutta glogiä juon kyllä itsekseni kotona (myöskin tuosta uudesta joulumuumimukista, joka oli pakko ostaa). Ja pakko on varmaan piparkakkutaikinakin tehdä tunnelman luomiseks (vaikka taidan syödä sen jo ennen paistamista).

  ReplyDelete
 5. Ei tääkään vanha oikein jaksa, eilen olin aika puhki. Mutta oli kyllä tosi mukavat pikkarit! :)

  ReplyDelete
 6. Mullakin vaan kahet pikkikset, seuraavat 13.12... Aikaa ladata akkuja :) Harmi, että olin miitissä niin väsy, torstaina nimittäin jaksoin firman juhlissa 04.00 asti, se verotti vähän mun energiaa lauantaina. seliseli. Mut ens kerral uudestaan! olitte kivoja =)

  ReplyDelete
 7. Oola, kyl, ainoa vaan että tanssitreenit on aina sunnuntaisin.. x)

  Marja, oli mahtia! Lisää tällasia, jos vaikka joku muu jaksais järjestää :D

  Enne, o-ou! Mä seuraan ihan vaan Suomen aikaa, enkä sitten eilen edes jaksanut katsoa paria rästissä olevaa jaksoa..

  Suvi, hyvä vaan jos ei tarvitse kokoajan juhlissa riekkua :) Ainakin minusta. Piparitaikinaa on kyllä saatava ehdottomasti!

  Riehu, onneksi joulu on vaan kerran vuodessa.. ;) Oli hieno ilta kyllä!

  Chatrin, ei tarvi selitellä, et edes vaikuttanut kovin väsyltä mun mielestä :) Hoppas taas pian törmätään!

  ReplyDelete
 8. I like watching films. But it happens quite rare that I am watching something that calm and easy. I like over complicated scenes and etc.

  ReplyDelete