2010/11/24

Pikkujouluilua

Lauantaiset pikkujouluiltamat lähtivät liikkeelle pienenä miittiajatuksena kera viime kesänä pikniköineiden bloggareiden. Jossain vaiheessa homma kuitenkin paisui, ja lopulta kolmisenkymmentä ihanaa neitokaista kokoontui BaariBaariin nauttimaan juomasta, ruuasta, lahjakasseista ja tietenkin toistensa seurasta.


Meininkeihin lähdettiin viimevuotisella pikkujoulumekolla (Cristelle&Co), Camperin kengillä, itsetehdyllä kaulakorulla ja Seccon rannerenkaalla. Sukkikset vaihtuivat vihreisiin ennen lähtöä. Meikistä tuli kiva, oranssia ja vihreää, mutta en saanut sitä kuvattua.
 Spock!

Oli kyllä parasta nähdä tuttuja tyyppejä muutenkin kuin näyttöpäätteen kautta! Osa oli ennestään tuntemattomia, osan tunsi hyvin ja osan jotenkin. Mikaelan, Nooruskan, Heidin ja Anzin kanssa muodostimme järkkäilytiimin, jonka puitteissa käytiin massiivisia sähköpostikeskusteluja ja kokoustettiinkin pariin otteeseen. Ravenwaves avusti juhlapäivänä, ja Salka laitettiin puhumaan alkusanat ;) Oli ihana nähdä ensimmäistä kertaa myös Riehua, Chatrinia, Paivia, Marjaa, Ainia ja kaikkia muita huippublogien kirjoittajia!

Ilta sujui hyvin esittelyjen, tietokilpailun ja syömisen merkeissä. Ruuat ja pienet alkumaljat saimme kustannettua Eero Kilpiäinen Oy’n ystävällisellä avustuksella, eikä lahjapussukoidenkaan sisällöstä tarvinut tinkiä. Lähdimme huvin vuoksi kyselemään sponsoreita joululahjoja varten - kun nyt kerta näinkin suuri joukko bloggareita yhteen paikkaan kokoontuu. Suurimmalla osalla meistä ei ole kytköksiä mihinkään, tai sponssisopimuksia kenenkään kanssa muutenkaan, joten emme todellakaan odottaneet saavamme kovinkaan paljon vastakaikua. Wrong! Kun lauantaipäivänä saavuimme Heidin kotikoloon kasaamaan pussukoita, meinasi epätoivo viedä voiton moneen kertaan sen tavaramäärän kanssa. Suuri kiitos siis kaikille bägien sisältöä hankkineille, sekä Mikaelan siipalle kuskina olemisesta ja yleisestä kärsivällisyydestä! Kaikki kamat saatiin kuin saatiinkin vietyä kohteeseen asti.

Lähdimme siltä pohjalta, että ketään goodiebagiin tavaroita lahjoittanutta tahoa ei tarvitse mainostaa, jos ei halua. Haluan kuitenkin kiittää allekirjoittanutta koko seuraavan vuoden kahvissa pitävää Pauligia, joulusuklaat tarjonnutta Fazeria, leffakamaa lahjoittanutta Sandrew Metronomea, Disneyta, Finnkinoa, Makuunia, Nansoa, Sisustus Adellaa sekä kosmetiikkahärpäkkeillä lahjoneita Keunea, Korresia ja FaceHelsinkiä. Erityiskiitos avokätiselle Koruharakalle, jonka ihanat korut taisivat olla illan hehkutetuimpia :) Omat roinani ovat jo ympäri ämpäri kämppää enkä niitä nyt erityisemmin kuvaa. Arvonnassa kuitenkin voitin vielä leffan ja paidan ja tietokilpailussakin vaikka ja mitä. Ihanien tyttöjen eli Reiskan, Sarakissan ja J’n kanssa muodostimme lähes täydet pisteet saavuttaneen joukkueen, ja runsaasta voittokassista paras pala oli Owls of Ga’Hoole –kassi. Voi ne pöllöt! ♥ (Olen kyllä äärimmäisen kateellinen Ainin voittamasta pöllöpiposta, pirun Onnetar kun et vetänyt minun nimeäni lapusta ;)

Ilta jatkui pilkkuun asti (mikä on suuri ihme tällaisilta uneliailta vanhuksilta kuin minä), ja seuraavana päivänä huomasi, että oli juhlittu. Oli kivvaa, lisää tällaisia! Tosin ehkä joku muu voi hoitaa järjestelyt ensi kerralla ;) Toivottavasti kaikki viihtyivät!

15 comments:

 1. Hihi, ihania kuvia, kertakaikkiaan, kiitos jakamisesta ^_~! On aina hauskaa ja hämmentävää tavata Jutta- nimisiä ihmisiä, hehe.

  Live long and prosper (siihen Spock-kuvaan vaan)!

  ReplyDelete
 2. Viihdyttiin ja hyvin, kiitos vielä kerran teille järjestäjille :) Ja oli taas ihanaa nähdä!:)

  ReplyDelete
 3. Jee spock ja miten tuo blurraus duunataan? Meitsil ois tarvetta ;-).

  Oli kyl niin hauskaa ja järkkäily oli kans hauskaa. Kaikki oli hauskaa ja ihan tunnelma noissa kuvissa.

  ReplyDelete
 4. Hehe, kivat oli bileet ja senhän huomaa jo tuosta mun ilmeestäkin :D.

  ReplyDelete
 5. Bubble sun kuvat on aina jotenkin niin tunnelmallisia, ihana fiilis noissa kaikissa - samanlainen kuin itse juhlissakin :) hyvin sait tallennettua siis olennaisen!

  Kivat juhlat oli ja otetaanhan uudestaan :)

  ReplyDelete
 6. Oli tosi kivaa kyllä, kiitos vielä järkkääjille:) Pöllöpipo kiittää saamastaan huomiosta ja on toimimut arvoisellaan tavalla allekirjoittaneen päänlämmittimenä viimeiset 4 päivää!

  Ja tosiaan, näissä sun kuvissa on ihana tunnelma!

  ReplyDelete
 7. Auts, miten jäätävä ilme mulla tossa kuvassa –mut ehkä sekin kertoo omalla tavallaan että superhauskaa oli! :D Hienosti tosiaan välittyy näistä kuvista se tunnelma! Uudestaan joooo!

  ReplyDelete
 8. Mä katson kans kriittisesti omaa kuvaani, mutta muut on ihan huippuja! Ootte kaikki söpöjä.

  ReplyDelete
 9. Kyllä sitä näin kivoja kemuja järkkäilis vaikka useammin :D
  Jos joku haluaa sponsoroida, niin mä voisin järkätä marokkohenkiset blogibileet xD tai ihan mitkä vain, mut oon aina halunnu järkätä nimenomaan just marokkohenkiset bileet...

  Reiska oli muuten hyvä ja reipas apulainen!

  p.s. Jos mä olisin pitänyt ne kaikki kahvit itellä niin ne ois ehkä just riittäneet vuodeksi...

  ReplyDelete
 10. Jutta, kiito ja no problem! Hauskaa tosiaan, meitä ei ihan joka nurkalla vastaan tulekaan ;)

  Salka, kiitos puhujalle :) Oli ihana nähdä, uudestaan!!

  Nooruska, pikselit saa Photoshopin filter-valikosta (ensin valitaan alue mikä halutaan blurrata) -> pixelate -> mosaic ja siitä voi säätää kokoa. Siistimmän blurrauksen saa saman valikon blur -> gaussian blur -kohdasta ja siitä saa kans säätää voimakkuutta. En kyllä tiedä onko sulla Photaria mutta en osaa tehdä muutenkaan! Ja uusiksi mahd. pian :)

  Elsa, sori kuvavalinta, mutta ei se ilme paha ole ja kertoo nimenomaan kaiken olennaisen :D

  Paivi, kiitos!! Ehdottomasti uudestaan, viimeistään ensi vuonna..

  aini, taidanpa ottaa huopavinkistä variin ja väsätä kyllä sellaisen pöllöpipon itselleni.. Vaikka ei se sitten ole enää sama asia, kun ei ole Legenda Suojelijoista -pipo, nyyh. Onneksi voitin sen kassin ;) Ja kiitos!

  Riehu ja Chatrin, hyvät on ilmeet molemmilla! Hassua miten omista kuvista on aina niin kriittinen, musta noi on molemmat hyviä kuvia ja hurjan nättejä ootte :)

  Heidi, joo, etenki jos joku maksais palkkaa niin voisin kaikki työpäiväni pyhittää juhlien järkkäämiseen :D Kavereiden kanssa järjestettiin toissakesänä mahtavat polttaritkin, meidän piti jo sen jälkeen pistää bileidenjärkkäysfirma pystyyn, mut se vähän jäi. Nyt voisi olla taas hyvä sauma.. Ensimmäisten juhlien teema olkoon marokko!

  ReplyDelete
 11. ja eiku uudestaan ;O)

  ReplyDelete
 12. Ihania kuvia! Ps. Millä kameralla kuvaat?

  ReplyDelete
 13. Hei se, että et saanut sitä pöllöpipoa, johtuu tietenkin siitä kun sä teit tai sanoit sen jonku jutun mistä mun piti kostaa :D Mä en enää muista mikä toi juttu edes oli.. :D

  ReplyDelete
 14. ÖH, unelias vanhus ei ehkä ole ensimmäinen määritelmä joka susta tulis mieleen...!

  ReplyDelete
 15. Mikaela, Teletappien sanoin ;)

  Anonyymi, kiitos! Kamera on Nikon D3000 -runko + yleensä (kuten näissä kuvissa) 35mm f/1.8 -objektiivi (Nikonin sekin). Kohinaahan näissä kuvissa on paljon, kun ISO-arvot on pilvissä, mutta eipä tarvinut käyttää salamaa :)

  Reiska, ainiin, dääm :D Emmäkään kyllä muista enää mikä juttu se oli!

  Prefecta, kiitos, ehkä tuona yhtenä iltana sitä tosiaan jaksoi ihmeen hyvin ;)

  ReplyDelete