2010/11/23

Trailer Trash

Tiistai eli traileripäivä! Syksyn monista odotetuista leffoista osa on vielä näkemättä, Elisaviihteen boksille on tallennettuna nelisenkymmentä tv'stä tullutta rainaa (joista osa on sentäs jo nähty aiemmin, toim.huom.) ja dvd-hyllyssäkin taitaa komeilla muutama katsomaton pätkä. Mikään ei silti estä tutkailemasta vielä julkaisemattomien elokuvien trailereita...Punahilkka on yksi lempisatujani. Olen odottanut kieli pitkällä, että Tim Burton toisi tarinan valkokankaalle kera kontillisen eyecandya ja suloisia hahmoja. Valitettavasti hommaan on ryhtynyt Twilight-ohjaaja Catherine Hardwicke, eikä traileri anna osviittaa juuri muusta tyylistä. Visuaalisesti elokuva on varmasti ihan miellyttävä, ja onhan siinä mukana Gary Oldman, mutta ne lienevätkin ainoat syyt tämän katsomiseen. Tietysti aina voi yllättyä positiivisesti.Not my cup of tea, mutta jos näin moni hieno näyttelijä on tarttunut käsikirjoitukseen, täytyy siinä joku juju olla, eikö? No ehkä ei, mutta vuokrattuna aivot narikkaan -illan viihteenä tämä varmaan toimisi mainiosti. Natalie Portman, Zooey Deschanel sekä James Franco, jei.Edellisen tavoin Love and Other Drugs on jo nimeltään sellainen, että normaalisti kiertäisin kyseisen elokuvan kaukaa. Jake Gyllenhaalin vastustaminen on kuitenkin sen verran rankkaa, että luultavasti luovutan helpolla ;)Best things last. Vähän epäilyttää, että tämäkin leffa saattaa tukehtua omaan eeppisyyteensä, mutta ainakin näyttelijät ovat kärkiluokkaa. Ed Harris on konkari, alan aivopesun jälkeen lämmetä Colin Farrellille niin, että katselen häntäkin ilomielin, puhumatta tietenkään Jim Sturgessista. Ai miten niin valitsen elokuvani näyttelijöiden perusteella? Köh.

Sytyttikö mikään?

8 comments:

 1. Viimenen vaikutti jännältä. Enpä tiedä tulenko minä ikinä tykkäämään Colinista...
  Tuo Your highness vaikutti niin kamalalta (näyttelijöistä huolimatta) että sitä en todellakaan pystyis katsomaan! :D

  ReplyDelete
 2. Ennen Hartsaa tuli trailereissa tuo Punahilkka, vaikutti lähinnä hämmentävästi taas yhdeltä Twilight-leffalta... ei siis järin innostavalta. Mutta Gary Oldmanin<3 takia sitä vois jopa mennä katsomaan.

  Samalla reissulla aulassa tuli tuijoteltua tota Love and other drugs-traileria... eiiiiii.... Jake on ihana ja Anne Hathaway myös, mutta toi juoni vaikuttaa niin kököltä niin kököltä.

  ReplyDelete
 3. Tämä Mark Strong -fani odottaa The Way Backia tietysti innoissaan! :) Oikeastaan noista muista en jaksa hirveesti innostua..

  ReplyDelete
 4. Your Highness vaikutti loistavalta! Jos jo pelkässä trailerissa on noin monta f-sanaa, niin leffa ei voi olla läpeensä huono, vai mitä? ;-) Lisäksi tykkäsin tekijöiden Pineapple Expressistä.

  Punahilkka saattaisi ollakin kiva, mutta hieman epäilen.

  Love and other drugsia odotan, mutta tuo viimeinen -Farrell tai ei Farrellia- näyttää ainakin trailerinsa perusteella eeppiseltä ja masentavalta. Ei oikein kolahtanut.

  ReplyDelete
 5. Heihei, jos Your Highnesissa on pahiksena Justin Theroux niin sillonhan se on pakko nähä. Herra tekee ihan liian vähän leffoja enää kameran paremmalla puolen joten kaikkia (näitä ihmeellisiä maskejakin) on vaan katsottava.

  Muuten näyttää siltä että kaikki lefat pitää tsekata ainakin jossain vaiheessa :)

  Ja oon täysin samaa mieltä tästä leffojen valikoimisesta -näyttelijän perusteella. Toissijasesti juonen ja sit vasta jonku ohjaajan :D

  ReplyDelete
 6. Riehu, jännä sekin, miten erilaiset trailerit voi sitten antaa erilaisen kuvan leffasta, eikä tiedä millainen se on ihan oikeasti. Hmm. Ehkä ton Your Highnessin voi jossain sunnuntaiolotiloissa juuri ja juuri katsoa :D

  Heidi, pelkään että toi Punahilkka on ihan kamala.. Mitä se varmaan onkin, mutta Oldman iih. Jospa siitä selviäisi. Mä en aina ihan tajua, miksi tollasia leffoja kuin Love and Other Drugs edes tehdään, mut kyllä Jakea on pakko mennä kuolaamaan :P

  tiinanen, toivottavasti odotukset täyttyvät! :)

  Paivi, haha ;) Mä oon todella huono komedioiden kanssa, eivät nappaa.. Sen sijaan masentavat leffat toimii mulla, The Way Back on odotuslistan kärkipäässä ;)

  amma, pakko myöntää että herra on mulle täysin tuntematon, pitääpä tutustua vähän! Ja joo, voihan niitä leffoja joskus valita juonen ja ohjaajan takia, mut kyllä näyttelijät vie voiton ;D

  ReplyDelete
 7. Justin Theroux on IHANA! Kannattaa tsekata ainakin Charlie's Angels Full Throttle (järisyttävän ihana irkkupahis) sekä Tropic Thuder Rain of Madness (loistelias Jan Jürgen). Herra keskittyy vaan johonkin muuhun kuin näyttelemiseen tällä hetkellä joten maailma menettää paljon silmäkarkkia :´(

  ps. teknologia SUKCS!! kirjoitin kommentin neljästi ennenkuin ystäväni langaton verkko suvaitsi toimia tarpeeksi kauan..

  ReplyDelete
 8. amma, höh, langattomalle verkolle satikutia! Charlie's Angels on itseasiassa kyllä nähty, mutta siitä on sata vuotta aikaa joten muistikuvat ovat harvinaisen hatarat ;) Pistetäänpä näitä korvan taakse, samoin kuin käynti IMDb'ssä! Tänks :)

  ReplyDelete