2010/11/03

Toffeetukka

Lopetan hiushölinät ihan kohta, mutta sneak peek kuitenkin siitä, miten punainen pää on asettunut parin viikon sisällä kampaajakäynnin jälkeen. Samalla vähän päivänasuja.

Kuten näkyy, luonnonvalossa kupari muuttuu toffeeksi, sisällä hehkulampun alla se taas suorastaan tuntuu leiskuvan. Ensimmäisessä kuvassa (ylin vas.) hiukset on muka laitettu normaaliin olotilaansa (eli kevyt suoristus edellisen illan pesun jäljiltä), mutta vähän huonolla menestyksellä. Toisessa kuvassa samaa on yritetty uudestaan myöhemmin samana päivänä, onnistuen paremmin. Kolmannessa ja neljännessä kuvassa tukka on perus leijonanharjalla eli vähemmillä kiharoilla. Suoristukseen käytetty ghd'tä, aiemmassa kahdessa vanhaa Babylissin suoristusrautaa, joten ero syntyy jo pelkästään muotoiluhärvelin vaihdolla.

Vanhat vaaleat raidat ovat alkaneet jo toden teolla puskea punaisen värin läpi, joten käytin tukassani Davinesin kuparinsävyisen, sävyttävän hiusnaamion (alemmat kuvat, päällä Star Wars -paita).  Otsis on vielä vähän turhan lyhyt kunnolliseen asettumiseen, mutta nopeastihan se siitä kasvaa. Vaatteista sen verran havaintoja, että kaikki haaleat sävyt kuten nude ja vaaleanharmaa tuntuvat näyttävän hyviltä punaisen tukan kanssa. Tai toisinpäin. Ajanpuutteen ja laiskuuden vuoksi paljon peiliräpsäisyjä.Yksittäisenä tekijänä täytyy kehua uutta kihara-ainetta, jonka ostin vähän pakon edessä kun olin muualla ja jättänyt normaalit tököttini kotiin. Hätäratkaisuna päädyin halvimpaan creme-muotoiseen aineeseen mitä Sokoksen kampaamo-osastolta löysin. Pullo kuitenkin osoittautui löydöksi! Cutrinin Curlism Curl Refresher tekee sen minkä lupaa, ja verrattuna Tigeihin aine on jytympää kamaa, eikä sitä tarvitse laittaa puolta pulloa kerralla päähän. Tykkään!

14 comments:

 1. Oot niiiiiiin Geri Halliwell tuossa ylimmän rivin oikeanpuolimmaisessa kuvassa! :D

  ReplyDelete
 2. Minulle tulee mieleen hunaja tuosta väristä jostain syystä... :)

  ReplyDelete
 3. Kivan luonnollinen punainen. Voisi luulla, että on oikeasti sun oma väri :) Olen kuullut, että noi sävyttävät naamiot on tosi hyviä etenkin punaisille ja ruskeille hiuksille. Pitäisi kokeilla...

  ReplyDelete
 4. noi on kyllä niin kivat ja sopii sulle ihan mielettömän hyvin :)

  ReplyDelete
 5. Kivat hiukset, noi ois ehkä just semmoset mitkä itsekin haluais tai sitten haluaisin ihan kirkkaanpunaset. Mun hiukset taitaa vaan olla aivan liian lyhyet niihin vielä. Tai jotenkin tuntuu että kirkkaanpunainen on kivempi pitkistä hiuksissa tai sitten aivan lyhyissä.

  ReplyDelete
 6. Ihanan hunajaiset hiukset, passaavat enemmän kuin hyvin :).

  Olet kyllä yksi kauneimmista/söpöimmistä naisista kenet olen koskaan nähnyt ^__^.

  ReplyDelete
 7. Henskis, hihi, could be! :D

  Timangy, hunaja, kinuski, kaikki yhtä suurta sokeriherkkua :P

  Katariina, mulla tosiaan äitikin jopa kyseli että onko tää mun oikea väri :D Hei haloo, luulisi sen tietävän paremmin! Mutta hyvä vaan, että näyttää luonnolliselta :) Suosittelen sävyttäviä naamioita kyllä! Davinesin keltaisuutta poistava naamio oli pelastukseni kesällä, kun piti saada blondattuja hiuksia tuhkaisemmiksi.

  jenkku, kiitos :)

  I'm Lacking, kiits! Mulla varmaan menee vielä punaisemmiksi nää jossain vaiheessa, jos uskallan.. Toisaalta tykkään näinkin. Mutta kyllä mun mielestä kirkkaanpunainen sopii hyvin puolipitkäänkin malliin! Riippuu paljon myös otsiksesta ja ihan vaan siitä, miten hiukset laittaa :)

  Panda, huiiiii, kumarran syvään varpaisiin asti tuommosista kehuista! Kiitos!!

  ReplyDelete
 8. Sulla on kyllä niin täydelliset hiukset, ei voi lakata ihastelemasta! :)

  ReplyDelete
 9. On ne ihanat! :)
  Mullakin tää kupari näyttää keinovalossa joskus vähän hurjankin leiskuvalta, mut päivänvalossa rauhallisemmalta ja luonnollisemmalta. Mikä on ihan jees.

  ReplyDelete
 10. Moi,
  mä ilmottaudun sun valokuvaus- ja kuvan käsittelykurssille, millon se pidetään?

  Hiukset ovat upeta ja asut niin söpön rentoja, että kateeks käy.

  ReplyDelete
 11. aini, elä vaan siinä uskossa, älä tule tarkastelemaan lähempää 13-haaraisia latvojani x)

  Riehu, kiitos! Mihinkään muuhun väriin en oo huomannut että valo vaikuttaisi niin paljoa, kuin punaiseen.

  Nooruska, oisko 20.11. mitään? Ainakin saataisiin laadukasta tulosta varmasti aikaseksi :S Ja kiitos!

  ReplyDelete
 12. Äh väärä hymiö, :S = :D

  ReplyDelete
 13. Eihän noissa kuvissa oo edes sama muija? Mitä sviddua? t. Make

  ReplyDelete
 14. Make, kyllä on, oon kai sitten multipersoona.

  ReplyDelete