2010/11/13

The hottest in HP


Jos on jäänyt epäselväksi, ensi viikon Potteria odotetaan tällä suunnalla kuin hullu puuroa. Vielä kun jaksaisi sen muutaman päivän! Lempihahmoihini on alusta asti Professor Snapen ohella kuulunut ilkikurinen bad boy Draco Malfoy. Ilkeys tosin on tarinan myötä muuttunut suorastaan pahuudeksi, mutta itse näyttelijä Tom Felton ei haastatteluiden perusteella tunnu olevan ollenkaan iivil. Pojasta on kuitenkin kasvanut mies, Tomppahan on yllä olevassa kuvassa lähes tunnistamaton...

MTV valitsi muuten hoteimmat HP-poijjaat tällä viikolla, ja aika kivaltahan tuo listaus näyttää. Christian Coulson olisi tosin luultavimmin noussut omassa top kympissäni kolmoseksi ja Sean Biggerstaff kakkoseksi. Olen aina ollut sitä mieltä, että skottiaksentilla puhuva Oliver Wood on aivan liian aliarvostettu hahmo elokuvissa, ja saanutkin tilaa valkokankaalta oikeastaan vain parissa ensimmäisessä osassa. Wikipedian mukaan hän tosin palaa tiluksille tämän viimeisen myötä  (osaako joku varmistaa tietoa?) - mikäli näin on, can't wait!p.s. Juttu ajastettu, kirjoittaja panikoi puolikuntoisena jossain päin Tamperetta cheerleadingin SM-karsintojen merkeissä... Pitäkäähän peukkuja :)
p.p.s. Melkein asiaan liittyvästi, tsekatkaapa uutinen suklaan hinnasta. Toivottavasti noin ei ole käymässä, mihin tämä maailma menee jos meikäläinen ei saa suklaatia...? Toisaalta kaakaonviljelijöiden olot ja ekologisuus ovat seikkoja, joista kannattaa vähän maksaakin. Hyi siis suomalaisille suklaatehtailijoille! Asiasta lisää Kemikaalicocktailissa.


Kuva Twitter/TomFelton

7 comments:

 1. Herreguud mikä kuva <3 Ja aika kova odotus on täälläkin, etenkin jos Sean palaa!!

  Kuolen kuolen kuolen, jos oikeasti suklaan hinnalle käy noin!

  ReplyDelete
 2. alan rickman ei ole listalla miksi? omassani ensimmainen. rar!

  ReplyDelete
 3. Felton olis kyllä myös mun listalla ykkösenä, vaikka jotenkin muistan HP-tähdet aina niiden ekojen leffojen pikkuisina ja on hassua ajatella, että esim. Felton on jo 23v :D

  ReplyDelete
 4. Jep, Wood back in business vikaosassa. Mutta pahoin pelkään, että tätä täytyy odotella sinne kakkososaan saakka.. -Amy

  ReplyDelete
 5. Reiska, niinpä! Meinasin tippua tuolilta kun näin kuvan. Ja elämä ilman suklaata ei vaan ole elämää..

  Sofia, itsekin ihmettelin samaa! Kyllä sekä Rickman että Fiennes kuuluisivat listalle ehdottomasti.

  Katariina, onhan se noin :D Ja noi itseä nuoremmat näyttelijät mieltää aina sakkolihaksi, vaikka kuinka olisivat aikuisia ja ikäeroakin on vain vähän.. ;)

  Amy, kiitos tiedosta, IMDb'ssa Biggerstaffille ei ole merkitty uusia Pottereita ollenkaan. Mutta ihan sama, jos ensi kesään asti joutuu odottamaan, kunhan Wood on siellä :)

  ReplyDelete
 6. Ihanhan tuo on jo mies :) mutta kieltämättä näitä Potter-tyyppejä ajattelee aina niinä pikkuisina lapsina mitä he olivat ensimmäisten elokuvien aikaan.

  Rickman ja Oldman ovat kuitenkin minun mieleen enemmän ;-)

  ReplyDelete
 7. Paivi, Rickman, Oldman ja Fiennes, nam ;) Mutta ymmärrettävästi lista on tehty MTV'n kohderyhmää mukaellen, ja valittu nuorempaa verta.

  ReplyDelete