2011/06/27

2011 / Kesäkuu


Milo Ventimiglia
Milo Anthony Ventimiglia syntyi maailmaan 8.7.1977 kolmilapsisen perheen kuopukseksi. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Gilmore Girlsin Jess Marianona. Kyseinen roolihahmo oli minusta niin mielettömän ärsyttävä (vaikka Jessilläkin on herkät hetkensä), etten jaksanut herrasta sen enempää kiinnostua. Kun tuttu vino hymy kuitenkin välähti Heroesissa, olin myyty. Tummuutensa mies on perinyt italialaissyntyiseltä isältään, eikä kiinnostus urheiluun ole ollut raameille ainakaan pahitteeksi. Milo on myös ollut vegetaristi lapsesta saakka.  Kelpaa!8 comments:

 1. Mmmm Milo <3 Minä rakastuin Jessiin taas heti aivan palavasti :D

  ReplyDelete
 2. Jestas, kun on p*ntava! Mä rakastin Jessiä ;)

  ReplyDelete
 3. Hahaa mä todellakin i n h o s i n Jessiä Gilmoren tytöissä:D Niin ärsyttävä wannabecool tyyppi ettei tosikaan. Ja sit mua alkoi ärsyttää myös Rory, että se oli niin tyhmä että sellaseen haksahti:D

  ReplyDelete
 4. No onhan se ihana. :) Musta on niin huvittavaa, kun pari random MIESTÄ on sanonut mun miehelle että "jätkä näyttää siltä heroesin tyypiltä". :D Että miehetkin kattoo noin... Kai jotain samaa ilmeessä.

  ReplyDelete
 5. Ja Milo on nätti kuin mikä...Fergien videossa niillä tatskoilla suorastaan huumaava ;O)

  ReplyDelete
 6. Voih, Milo! Taisin muutaman kyyneleen aikanaan itkeä kun Rory ei Jessia huolinut (Logan ja Dean, yak!). Mutta Jessin jamesdeankapinakirjallinenkiinnostus-habitus... nam! Kyllä nuo kuvat nyt pelastivat tämän päivän ja viikon, kiitos!!

  ReplyDelete
 7. aaah

  (ei mulla muuta)

  ReplyDelete
 8. Reiska, mmm<3

  Chatrin, ei voisi paremmin sanoa ;D

  aini, joo! Jessilläkin tosiaan on ne hetkensä, jolloin se on ihan superihana mutta sitten parin jakson päästä muuttuukin taas ärsyttäväksi :D

  Riehu, nyt kun sanoit ja kun muistelen jotain vanhoja kuvia mitä blogissasi on ollut, niin yhdennäköisyyttä on! :)

  Ursula, älä<3

  elicorleone, kirjallinen kiinnostus ja James Dean -kapina joo, mutta silti tyyppi oli ärsyttävä ;) Ja no problem, hyvä että kuvista oli iloa!

  5plitreel, muuta ei tarviikaan sanoa.

  ReplyDelete