2011/06/03

Kolme Kovaa Kotimaista

Viikonlopun sountrackissa Suomen rajojen sisältä tulevaa loistavaa musiikkia.

Itselle rakkaan metallibändi Saran Yhtenä Iltana on ollut mielen päällä jo jonkin aikaa. Kyseessä on cover Hectorin biisistä, ja se fiittaa Roskisprinssi-elokuvan tunnarina. Cover on mielestäni onnistunut, tunnelma on tietenkin erilainen kuin alkuperäisessä (johon en ole sanottavammin tutustunut), mutta se kuulostaa niin Saralta, ettei tosi. Joa kuuluu muutenkin kotimaisiin lempirokkareihini, saisi uusi levy jo tulla!

Kakkosena esitellään The Wrecking Queens, suomalainen tyttöpoppoo, joka yllätti positiivisesti Glasvegasin lämppärinä parisen viikkoa sitten. Middle And Between ei mielestäni ole ihan bändin parhaimmistoa, mutta menevä kesäralli se on, eikä tyttöjen taidoista ole epäilystäkään.

Kolmantena, muttei tietenkään yhtään vähäisempänä, Manboyn kaunis uutukaisvideo How It Hurts. Yksi uusimman levyn hämmentävimmistä raidoista, joka alkaa konepainotteisesti, mutta muuttuu pikkuhiljaa hieman tutummaksi meiningiksi. Se avautuu vasta useamman kuuntelukerran jälkeen ja nouseekin sen jälkeen yhdeksi parhaimmista. Jotain kummallisia Cure-viboja havaittavissa! Ja Manboyhan soittaa huomenna Bar Loosen lauteilla, sinne kaikki :)
Some great new Finnish music is out. Sara and Manboy are old favourites that feature here with new videos, The Wrecking Queens is new to me. The girls' energy and skills are undeniable!

2 comments:

  1. Ai että, mä oon myös ihastunut tuohon Saran biisiin. Tosin en ole ihan varma tykkäänkö sittenkin enemmän Hectorin alkuperäisestä. No mutta molemmat menee. :)

    ReplyDelete
  2. Varpunen, se on kyllä kiva :) Jos se olis Saran oma biisi, olis se ehkä vähän liikaa vanhan toistoa ja sikäli tylsä, mutta coverina se saa jotenkin uuden elämän.

    ReplyDelete