2011/06/11

NYC - Central Park

Central Park on mitä mainioin paikka nauttia pientä brunssia, ainakin, jos ei pelkää kissankokoisia oravia jotka tunkevat liian lähelle kameraa. Puisto on tietysti suuri kuin mikä ja täynnä niin paikallisia lenkkeilijöitä kuin hevosajelulla olevia turistejakin. Länsipuolelta löytyy John Lennonin muistomerkki ja rakennus jonka sisäänkäynnillä hänet murhattiin, itäisen rajan lähellä taas sijaitsevat sellaiset museot kuin Guggenheim ja Whitney. Myös Ihmemaan Liisalle löytyy oma patsaansa. Kokonaisuutena puiston viehättävyys jäi kaikesta huolimatta jälkeen Hyde Parkista/Kensington Gardenista, johtuen ehkä sen formaalista luonteesta ja yllättävän suuresta melutasosta. Hydessä kun Lontoon äänet jotenkin sulkeutuvat täysin pois. Kaunista silti!
Central Park is a perfect place to enjoy a little brunch with friends! At least if you're not afraid of the attacking squirrels... Near the park there's The Dakota, the building where John Lennon was murdered, and museums like Guggenheim and Whitney. The park itself is huge and beautiful, but I still like London's Hyde Park/Kensington Gardens more.

9 comments:

 1. mitämitä, mun kreikkaherkkua välipalaksi? kauniita kuvia :)

  ReplyDelete
 2. Hieno kuvapari päällekkäin nuo lamput rivissä ja imagine siinä alla sitten. Luulenpa että esteetikon silmä on selvästi nähnyt tässä mahdollisuuden. :)

  ReplyDelete
 3. Emmi, juu ;) Kiitän!

  Varpunen, kiitos!

  Juho, kiitos! Ja haha, valokuvissa piilee kyllä yllättävää, suunnittelematontakin potentiaalia ;) Voisi joskus testata useamman kuvan sarjaa, jossa linjat jatkuisivat kauttaaltaan.

  ReplyDelete
 4. Mun käy aina niin sääliksi noita heppoja Central Parkissa :( Vaikka ne kuinka sanovat että hevoset on tottunut kaupungin vilinään ja kävelemään asfaltilla niin eihän tuo ole hevosen elämää.

  ReplyDelete
 5. Toi on niin kiva toi sun tukka. Mä kävin kysymässä kampaajalta, että onnistuisko mun hiukset saada punaseks, niin ei kuulemma. Nää on liian tummat nyt. Argh.

  ReplyDelete
 6. Jenni, noniin :/ Aina ihmisten käyttöön valjastettuja eläimiä kyllä säälii.. Vaan mistäs sen tietää mitä hepat itse ajattelevat. Silti.

  Chatrin, kiitos! Mäkin vaalensin hiuksia melkein puolitoista vuotta, mikä ei tietysti ollut ihan hirmu järkevää, mutta saipahan sen punaisen päähän. Alla on mullakin vielä jotain vanhoja tummanruskeita.

  ReplyDelete
 7. Uaak. <3 Matkakuume! Ihania kuvia.
  /Hannele

  ReplyDelete
 8. Hannele, toivottavasti pääset helpottamaan kuumetta jossain vaiheessa! ;) Kiitos<3

  ReplyDelete