2011/06/05

NYC - On the roof 2

Vähän saattoivat näkymät hotellin katolta hävitä Empire State Buildingin vastaaville, mutta eivät paljoa. Kattoterassille oli mukava kivuta nauttimaan illasta kera salaatin, skumpan ja täydellisen juustokakun.The rooftop of our hotel was perfect for spending the evening - with friends, salad, champagne and of course delicious cheesecake. And the view wasn't bad either!

8 comments:

 1. Voi hyvä luoja tuota juustokakkua! Kuola!!

  ReplyDelete
 2. Jestas, tosta ei setit paljon voisi parantua: juustokakkua + marjoja + pilvenpiirtäjiä (ja skumppaakin vielä)!

  ReplyDelete
 3. millä objektiivilla kuvaat (nuo kuvat)? :) 50mm?
  pliis onko pakko mainostaa noita kakkuja. armoa.

  ReplyDelete
 4. Apua miten herkun näkönen kakku!!! Ihan hirvee juustokakkuhimo tuli:D Onks juustokakut muuten ameriikassa niin ihania ku väitetään?

  ReplyDelete
 5. Upeita kuvia. Ja apua mä haluun ton juustokakun! :D

  ReplyDelete
 6. Voi mahoton mitä tunnelmaa! Ja ainin kommenttiin viitaten; mä en oo ainakaan missään syönyt parempaa juustokakkua kun jenkeissä cheesecake factoryn megapalaa! :)

  ReplyDelete
 7. AnneVee, äläpä muuta sano! Onneksi vedin siitä OD't matkalla, ihan vielä ei oo ikävä :P

  Pete, aivan :)

  soph, anteeksi :P Objektiivi on 35mm f/1.8, mutta kroppirungolla mitä ilmeisimmin vastaa 50-millistä :) Ja Nikonin on siis sekä runko että putki.

  aini, ON NE :D Voi että, tota Junior'sia ainakin suosittelen! Oli vaikka mitä herkullisia vaihtoehtoja, joskin toi raspberry swirl osoittautui ehkä parhaaksi.

  tiinanen, kiitän! Eikun juustokakun tekoon.. :D

  Riehu, kiitos ^__^ Cheesecake Factory jäi tuntemattomaksi, mutta Junior'silla oli ne yksittäiset palat kyllä hillittömän megoja myös.. :)

  Ursula <3

  ReplyDelete