2011/06/17

Guillemots - Dancing In The Devil's Shoes

Nyt on pakko nakata toinenkin soundtrack viikonlopulle. Nimittäin liian usein lupaavatkin artistit ja yhtyeet lipuvat ikään kuin huomaamatta ohi - keskittyminen ei riitä tarttumaan yhteenkään sointuun niin, että kiinnostus heräisi täyteen potenssiinsa. Aikaa ei ole jokaisen uuden demon tarkkailemiseen, kun kiinnostuksen kohteita on elämässä niin paljon muitakin. Usein nämä ovat vielä juurikin niitä tapauksia, jotka kaiken järjen mukaan pitäisi tietää heti ensimmäisestä albumista lähtien. Mutta kun ei niin ei.

Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, sanon ma. Brittiläinen (kuinkas ollakaan) Guillemots julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2006 ja on sittemmin saanut ehdokkuuksia vaikuttavissa palkintogaaloissa, sekä lämmitellyt muun muassa Snow Patrolia, Damien Ricea ja Morrisseyta. Linnuista inspiraationsa saavan nelihenkisen bändin kolmas pitkäsoitto ilmestyi huhtikuussa. Sieltä löytyvä Dancing In The Devil's Shoes on täydellisyyttä hipovaa tunnelmointia. Enjoy ♥

(Kuten huomaatte, Glasvegasinkin jälkeen on elämää. Vähän liikaakin etten sanoisi, rakkautta vaativaa musiikkia on taas soljunut korviin niin paljon, että huomion jakaminen kaikkien kesken on mahdotonta! Apua!)
There's too much lovable music in the air right now (yes, I'm slowly getting over all the Glasvegas hype) and I can't seem to be able to share my attention with all of them! So hard! British Guillemots is something I think I really should've known since their debut, but somehow the third album that got out in April is the one that caught my attention (mainly thanks to a friend). This song is absolutely beautiful, one of the best at this very moment.

2 comments: