2011/06/19

Time not well spent

Taas vähän venähti tämän viikon Movie Monday -haasteeseen osallistuminen. Aihe (elämän menetetyt tunnit) ei sinänsä ole niin vaikea, mutta... Harvoin nimittäin tulee katsottua elokuvia, joista oikeasti toivoisi, että ne olisi tajunnut jättää hyllyyn omaan arvoonsa. Tällaisia ovat kuitenkin jo aiemmin mainitsemani World Trade Center ja Jumper, total waste of time. Aina ei voi ymmärtää, mitä leffamogulien päässä liikkuu, kun he moisia tekeleitä haluavat markkinoille tuoda - luulisi, ettei niillä rahaakaan loppujen lopuksi niin paljoa tahkottaisi? Tiedä häntä.

Jostain syystä halusin silti ottaa vähän aiheen ulkopuolelta elokuvan nimeltä Cobra. Sen katsomista en sinänsä pidä turhana, sillä se on jo niin älytön, että naurattaa. 1980-luku ja Sylvester Stallone, need I say more?
This week's Movie Monday challenge was about movies, that have been a total waste of time and money - something you wish you'd never actually seen. I think World Trade Center and Jumper are exactly those sorts of films, but I still wanted to pick something else. I don't exactly regret watching Cobra from 1986 - with Sylvester Stallone starring it's so bad it's actually funny.

2 comments:

  1. Cobra on kyllä aivan uskomatonta tavaraa. Se on niin törkeä väkivallan ja oman käden oikeuden ihannoinnissaan, ettei ole tosikaan. Ihan järkyttävä leffa, omalla hauskalla tavallaan. :-)

    ReplyDelete
  2. Anzi, en mäkään tajua miksi tällanen on pitänyt tehdä.. Mutta jos sen ottaa huumorilla niin siitä selviää :)

    ReplyDelete