2011/06/23

Kuulin unessain leopardin huudon vain

Ursula ehtikin jo postata mahtavan kuvan, joka otettiin Marsilaisten tiistaisella Tallinnan keikalla lavalta käsin - se kertoo kyllä illasta hyvin! Vaikka se ei kerrokaan murjotuista jaloista ja lentävästä hiestä... Oli kiva reissu, tällaisia voisi tulla lisääkin! Kiitos siis matkaseuralle :)

Bloggari jää näillä puheilla juhannusvapaalle ja suuntaa Satakuntalaisiin metsiin hyppelehtimään. Postauksia on silti rästissä ja niihin palataankin ensi viikolla. Nykistä on luvassa vielä neljä erilaista tarinaa ja kesäkuun kalenteripoikakin on julkistamatta, puhumattakaan tämän viikon keikasta. Olen taas vähän myöhässä näiden asioiden kanssa... Mutta nou hätä, nyt on kesä, ei stressata!

Tämä taitaakin olla ainoa juhannus moneen vuoteen, jolloin tietty ystäväporukkamme on täysin hajallaan eikä suomipoppi raikaa kaiuttimista 24/7. Jos joku ei tiedä, siedän suomalaista iskelmää ainoastaan tämän yhden kerran vuodessa, pääasiassa sen vuoksi että sitä kuuluu LAULAA (moniäänisesti) ihan kokoajan. Ihan sen kunniaksi seuraava kappale, mahtia juhannusta kaikille!!

Ursula already posted a very cool picture from 30STM's gig in Tallinn where we were earlier this week. Check it out! I'll post about the trip and other things (still four NYC stories coming...) next week, now I'm gonna go and relax for the weekend - it's Midsummer, a national holiday, hence the semi horrible Finnish song ;) Have a great weekend y'all!

6 comments:

 1. Meikä viettää koko juhannuksen töissä (jee, kantsii olla töissä videovuokraamossa kun se on auki AINA.hmph), eli taitaa mennä aika tavispäivinä mulla nää jussin pyhät. Mutta hauskaa juhannusta sulle :)

  ReplyDelete
 2. Minusta kans mökille ja juhannukseen kuuluu iskelmämusiikin kuuntelu vanhasta radiosta, muuten sitä en mielelläni kuuntele. Harmi, ett mulla on nyt kaupunkijuhannus, mut viikon päästä lähden matkalle, mitä varten oon tehnyt kattavan 80s discokokoelman. :D

  ReplyDelete
 3. Ihanaa!:) Eipä jääny Mombasa tältäkään juhannukselta kuulematta, vaikka olosuhteiden pakosta ollaankin hajasijoituksessa. Piristi kummasti sateista iltaa Mikkelissä.
  Hauskaa jussia sulle, ja pidetäänhän suomipopin juhannushenki elävänä, ehkäpä ens juhannuksena taas Mombasa raikaa - ja tietysti yhtä monessa äänessä kuin on laulajiakin;)

  -M

  ReplyDelete
 4. Jeeeee! :D Mombasa! T: Ellu

  ReplyDelete
 5. Jenni, voi ei :/ Toisaalta, eipähän tarvi tuskailla mitä tekee..

  Mörri, totta! Hehee, discokokoelmat on myös jytää, ite yleensä panostan tohon ysäriin :D

  M, hih! Ens juhannuksena sitten Mombasaa kavereineen kahden vuoden edestä :)

  I'm Lacking, oli mukava, toivottavasti sinullakin!

  Ellu, jeeeeee :D

  ReplyDelete