2011/06/14

Vihreää

Yritän epätoivoisesti opetella tekemään maukkaita vihersmoothieita. Tässä oli yritystä, mutta ei se silti mennyt alas ilman kermavaahtoa. No, ehkä joskus vielä onnistun.

Kurkku, pinaatti, avocado, hamppuproteiini, kookosöljy, pistaasijäätelö.


I want to learn how to make delicious smoothies from all things green but I always end up trying to force them down my throat. This one was good only because of the whipped cream... Oh well, maybe some day.

7 comments:

 1. Mikä tahansa on hyvää kermavaahdolla:D

  ReplyDelete
 2. Ootko testannut sitruuna-banaani-persilja/tammenlehtisalaattipirtelöä? Sitruuna tuo ihanaa kirpeyttä, mitä banaani taas pehmentää ja yhdessä nuo peittävät persiljan tai salaatin maun :D Ja jos pelkkä sitruuna saa suun mutrulle, sekaan vettä!

  ReplyDelete
 3. Noi kaikki ainekset on hyviä yksinään mutta toi yhdistelmä kuulostaa siltä että kermavaahtoa tarvitsisin varmaan minäkin :) :) toi Salkan ehdotus täytyy kyllä koemaistaa!!

  ReplyDelete
 4. Tuo sinun pirtelösi kuulostaa aika eh mielenkiintoiselta (lue: ällöttävältä). :D

  ReplyDelete
 5. Näyttää hyvältä, mutta ainekset kuulostaa.. kuten Suvi sanoi, mielenkiintoiselta. :D

  ReplyDelete
 6. joo suosittelisin myös kokeilemaan esim kurkku-persilja/pinaatti-greippi-limeyhdistelmää.. tai jotain vihreää-omena/päärynä-sitruuna/lime vaihtoehtoa..

  ReplyDelete
 7. aini, totta :D

  Salka, en oo, mutta mä oon nyt vältellyt hedelmiä, siksi näistä smoothieista tulee vähän tämmösiä :/ Banaanilla kun saa aina pehmeämmän maun..

  Hepa-Neiti, Suvi, Kati, musta noi ainekset kyllä kuulosti siltä että niistä pitäisi tulla hyvää, mutta ilmeisesti kookosöljy ja jätskikään eivät riittäneet parantamaan makuelämystää :D

  Anonyymi, persiljaa ei mulla nähdä (yök), mutta täytyypä noita sitrushedelmiä kokeilla! :)

  ReplyDelete