2011/06/07

Champagne from a Paper Cup

Jo useamman päivän jatkuneet upeat kesäilmat houkuttelevat pikniköintiin ja auringonpalvontaan - ei ollenkaan huono aika vuodesta olla osa-aikalomautettuna! ;) Viikonloppuna tuli pikniköityä peräti kolmesti - kerran vuosien takaisten tuttujen tyttöjen kanssa Hesperian puistossa kera Uno-pelikorttien, kerran ystävän kanssa Kaivopuistossa koulunsa päättäneiden teinien ja ystävällisten poliisien ympäröimänä (ilta ei ollut ihan niin skumppapainotteinen kuin mitä kuvat antavat ymmärtää) ja kerran spontaanisti Lintsin mäellä. Kuvat sovituista menoista käänteisessä järjestyksessä. Kolmannesta tapahtumasta ei onneksi ole todistusaineistoa, sillä se piti sisällään muun muassa punnerruskilpailun ja epämääräistä akrobatiaa. Helle tekee hulluksi. Ja perjantaina lisää piknik-meininkiä luvassa!

Kiitos seurasta ihanat! ♥The sun has been shining for several days now and I'm so happy about it! I love the sun, it always cheers me up. I've been having lots of picnics with friends, both in the hot afternoons and almost chilly evenings :)

17 comments:

 1. On!! Kuvat eivät tosin tee oikeutta<3

  ReplyDelete
 2. Näyttää niin oikeanlaiselta kesänvietolta. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos seurasta!! Olitte kaikki kolme paaaaljon kauniimpia kuin yksikään koskaan teistä otettu kuva antaa ymmärtää :) ..itestäni en sit puhukaan, mut ei mennä siihen :D uusiks pian!

  ReplyDelete
 4. Katsoin että narulla roikkuu alushousuja :'D.

  Oooh uuno! Pelasin tätä ensimmäisen kerran joku neljä vuotta sitten ja rrrrakastuin siihen ihan kympillä. Kaikki ovat tosin pelaneet tuota kuulemma jo lapsesta asti ja ei kukaan enää sitä jaksa ;(.

  ReplyDelete
 5. Tuo paitateos on minusta ihana ^_^! Ja kuohujuomaa ja piqueniquelua, mmm. Mulla grillailukausi korkattu myös!

  ReplyDelete
 6. Voi että, Uno! Enpä ole pelannut sitä varmaan pariinkymmeneen vuoteen! Ihana tapa viettää kesäpäivää!

  ReplyDelete
 7. hyi ku sun(?) hiukset näyttää huonokuntosilta.

  ReplyDelete
 8. Riehu, niinpä ^___^

  C, voi höpöhöpö, sä just oot hirmu kaunis ^__~ Uusiksi todellakin!

  Panda, se oiskin aika hyvä tilataideteos :D Mä en niin välitä Unosta, tai ylipäätään korttipeleistä, joten olin sivustaseuraajana vain.

  cinefiliaa, niin on! Ja aika kauan ollut jo paikoillaan, lieneekö koko kesän? Grillailua ei oo täällä vielä harrastettu, toivottavasti jossain vaiheessa :)

  Marja, hih! Eikun pelailemaan :)

  Anonyymi, a) näyttävät varmasti huonokuntoisemmilta mitä ovat (suoraan paistava aurinko ei tee kenenkään hiuksista erityisen hyvinvoivan näköisiä imho) ja b) luonnonkiharat hiukset ovat joka tapauksessa paljon kuivemmat, kuin vastaavat suorat hiukset :)

  ReplyDelete
 9. Blogiin punnerruskuvia ja akrobatiaa!

  -Hyväkuntoinen pörröpää

  ReplyDelete
 10. Repesin :D Täytyy lähteä kuvailemaan niitä epämääräisiä kärrynpyöriä..

  ReplyDelete
 11. Hassua, että tunnistin, koska enpäs oo matoa nähny sitten vuojen 2000 tai jotain :P

  ReplyDelete
 12. mari, hih :) No eipä tyttönen ole ulkoisesti siitä kai kauheasti muuttunutkaan<3 Paitsi nyt on rastat lähdössä pois! Ne on ihan tajuttoman pitkät jo :O

  ReplyDelete
 13. mato! :) ja hei, meijän pitää mennä pikniköimään kans! plus että eihän sun hiukset edes näytä mitenkään huonokuntosilta.. ihan normaalit luonnonkiharat. ja ihanat sellaset!

  ReplyDelete
 14. jenkku, jooooo! Nyt ne lupaa jotain sateita mutta sitte seuraavan kerran kun helteet iskee :) Ja kiitos<3

  ReplyDelete
 15. Ihania tyttöjä.

  PS. Mää oon siellä huudeilla 4.7. eteenpäin parisen viikkoa.

  ReplyDelete
 16. raisa, oo jee, pistetäänpä ylös!!

  ReplyDelete