2010/08/27

Björk - The Comet Song

Muumi ja Punainen Pyrstötähti -animaatioelokuva tuli teattereihin jo hetki sitten, ja nyt on päivänvalon nähnyt elokuvan tunnuskappaleen musiikkivideo. Islantilaisen menninkäisen Björkin säveltämä ja esittämä The Comet Song vaatii kuuntelijalta useamman toistokerran, ennen kuin se uppoaa. Musiikkina biisi on valloittava, mutta sen yhdistäminen pehmeisiin Muumeihin on aluksi jotenkin vaikeaa. Ehkä pitäisi nähdä itse elokuva ensin. Rakastan noita vanhoja, nukkemaisia Muumi-hahmoja, joten filmin näkeminen on vain ajan kysymys.

9 comments:

 1. Aika hmm, erikoinen toi biisi. Mutta nuo vanhat, nukkasen oloset Muumi-hahmot on kyllä ihania!

  ReplyDelete
 2. Tuo biisi oli minusta tosi outo, eikä sopinut minun mielestä ollenkaan tuollaiseen elokuvaan.

  Aika hassua, olin juuri (vihdoinkin!) tänä aamuna julkaisemassa juttuani kyseisestä elokuvasta ja sitten huomasin tämän, että sinäkin olit aihetta sivunnut :)

  ReplyDelete
 3. Riehu, joo mä en oikein osaa muodostaa mielipidettä tosta.. Tai tavallaan osaan, mutta yhteys Muumeihin on hassu. Vaikka Muumit ihania onki.

  Paivi, pitäis nähdä elokuva niin osaisin sanoa tarkemmin :) Mutta tällaisenaan se kyllä vaikuttaa turhan irralliselta. Ja hih, huomasin ton saman yhteensattuman :)

  ReplyDelete
 4. Ymmärsin, että suurin syy Björkin musiikkiin tuossa elokuvassa oli se, että Björk itse on suuri Muumi-fani ja hän olisi halunnut tehdä elokuvan tunnusmusiikin...

  ReplyDelete
 5. Paivi, juu näin minäkin oon käsittänyt. Mutta on toi yhdistelmä silti vähän hassu :)

  ReplyDelete
 6. Nyt ei kyllä nappaa. Tai no sinällään biisi on jees, mutta en osaa yhdistää sitä muumeihin mitenkään.

  ReplyDelete
 7. Reiska, vähän liian outo on tämä kyllä ehkä :/ Levyn lomassa menisi paremmin, mutta yksittäisenä biisinä Muumi-leffassa.. Ei ehkä.

  ReplyDelete
 8. mä kyllä tykkään. sopii ton nukkeanimaation tunnelmaan musta jotenki tosi hyvin. en tiiä oonko outo tai jotain, mut musta noi nukkemuumit on aina ollu jotenki pelottavia :D

  ReplyDelete
 9. jenkku, on tossa hyviä puolia mutta kokonaisuus ei musta vaan ihan toimi. Mutta ehkä elokuvan näkemisen jälkeen fiilis voi olla eri :)

  ReplyDelete