2010/08/29

Seikemut vol. 3

Maailmanhistorian kolmannet seikemut järjestettiin Helsingin Ruoholahdessa, ja minäkin sain kutsun tähän ruodottomaan ja ruokottomaan juhlatapahtumaan. Neljän ruokalajin sei-illallinen, ruokajuomat ja erilaiset ohjelmanumerot onginnasta karaokeen oli kaikki hoidettu isännän ja emännän osalta moitteettomasti, maukkaasti ja tietenkin aihetta tarkasti noudattaen. Tällä hetkellä tosin tuntuu vähän siltä, että voisin vampyyrien tavoin karttaa päivänvaloa ja painua takaisin peiton alle. Hauskaa siis oli, antaa kuvien puhua puolestaan!


Kaapistani ei valitettavasti löytynyt kala-aiheista asua (ja hain evä -hatutkin olivat jääneet askartelematta), mutta seilori nyt liippaa tarpeeksi läheltä fisuja. Tuosta takista muuten - hankkiessani sen keväällä totesin sen ainoaksi huonoksi puoleksi taskujen puuttumattomuuden. Kunnes eräänä päivänä löysin ne helman poimuista...
PAITA/MEKKO NEW LOOK, HAME SECOND HAND, TAKKI ASOS.COM, KENGÄT CAMPER LULU

Jotenkin mystisesti pitäisi jaksaa orientoitua taas uuteen viikkoon. Huok. Onneksi on vielä monta tuntia aikaa.

12 comments:

 1. Onnea taskulöydöstä! Taskut ovat parhaita. Ilman niitä ei tule toimeen, sillä käsille tarvitaan paikka, kun haluaa näyttää sopivan rennolta ja välinpitämättömältä. Ja sellaiseltahan haluan aina näyttää, koska se on coooool. Haha. :)

  ReplyDelete
 2. Tommosiin kemuihin kun pääsis! :)

  ReplyDelete
 3. Aivan mahtavia kuvia ja älyttömät kalabileet! :) Ihan inspistä pukkaapi..

  ReplyDelete
 4. Mahtavaa!
  T: Ellu

  ReplyDelete
 5. Hahaa, näyttää hauskalta :D

  ReplyDelete
 6. Joa, kiitos! En tosiaan osaa oikein elää ilman taskuja minäkään :) Ne luovat käytännöllisyyden lisäksi sosiaalista turvaa vaikeissa tilanteissa..

  Petra, eikun järkkäämään!

  Chloé, oli kyllä hauskaa, hulluja aiheitahan vois kehitellä loputtomiin :)

  Ellu, oli!!

  Reiska, oli kyllä hulvatonta :D

  ReplyDelete
 7. Aivan mielettömät bileet! Ja noi sun Camperit on niin kauniit, syksyllä on varmaan askel kevyt ;-). Keltaset sukkikset on upea yksityiskohta. Siis loisto asu ja ihania kuvia!

  ReplyDelete
 8. Nyt kyllä seikemut saa arvoistaan julkisuutta, niin sitä pitää! Ja erinomaisen hyviä kuvia:) järjestelytoimikunta kiittää ja kumartaa...

  -maria "sei no more"

  ReplyDelete
 9. Ja ruskeakukkaista Faenzaa, NAM!

  ReplyDelete
 10. Nooruska, oli kyllä! Ja kiitos, hyvä oli Campereilla kävellä :)

  maria "sei no more", mun mielestä kyllä vähintään jonkun Helsingin Sanomien pitäis tehdä tästä etusivun juttu, on sen verran ainutlaatuista!

  Anonyymi, niinpä! Harkitsin jo hetken niiden varastamista.

  ReplyDelete
 11. Ihania kuvia ja ehkä maailman hienoin kraka!

  ReplyDelete
 12. Chatrin, kiitos! Krakan alkuperästä ei ole tietoa, mutta aika päheä se kyllä on ;)

  ReplyDelete