2010/08/07

Shattering Glass
Vanhan käyttötavaran kokoelma kasvaa, mikä on tietenkin vain ja ainoastaan positiivinen asia! Lääkepurkkeja on kertynyt vuosien aikana muutamia. Nykyään näitä on yhä vaikeampi löytää, ellei satu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Ovat varsin käteviä kaikenlaisten pähkinöiden ja siemenien säilytykseen. Samasta paikasta, kuin muutamat peltipurkit, ovat myös kaksi Papulan Vesitehtaan limonadipulloa. Superihanat lasipullot etsivät vielä paikkaansa keittiössä. Punainen emalikattila on tämän viikon kirpparilöytö. Värikkäät, vanhat kattilat ovat syötävän kauniita, mutta valitettavasti usein käsittämättömän huonossa kunnossa - emalipinta kun kuluu rankassa (tai väärässä) käytössä yllättävän nopeasti. Kerrankin silmiin sattui punainen söpöliini, jonka sisuksissa voisi poreilla sopivasti vaikkapa tomaattikeitto.

Kesäloman loppu häämöttää uhkaavasti, mutta onneksi vielä tänään on tiedossa pientä piknikiä ja syntymäpäiväjuhlintaa :) Aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 comments:

 1. Limonaatia. Söpöä. :) Mitä tällaiset vanhemmat lasipullot yms kustantavat?

  ReplyDelete
 2. Varpunen, itse en maksanut noista mitään, mutta veikkaan että kirppareilla pyörii 2-10 euron kieppeillä? Muistan joskus nähneeni noita jossain kirppikselläkin, mutta en muista tarkkaa hintaa :/

  ReplyDelete
 3. Sulla on noita ihan liikaa, voin vähä adoptoida :D

  ReplyDelete
 4. Reiska, et voi :D Mutta on mulla sulle se sun oma ruskea purkki täällä!

  ReplyDelete
 5. Valitettavan usein (huonokuntoisten) emalikattoloiden, niin hyvältä kun ne hyllyssä näyttävätkin, retroarvon on ymmärtänyt myös kiskurihintoja pyytävä myyjä...

  ReplyDelete
 6. Enne, nimenomaan!! On todella järkyttävää, kun ruosteisesta ja naarmuttuneesta kattilasta, josta puuttuu kansi, saatetaan pyytää 20-30 euroa vain siksi, koska se sattuu olemaan trendikkään retro.. Argh.

  ReplyDelete