2010/08/16

Les films de l'automne

Koulut ovat alkaneet, puista tippuu ajoittain jo lehtiä (kiitos kuuman ja kuivan heinäkuun) ja aamuisin huomaa ilman viilenneen. Auringosta saa ja pitää vielä nauttia täysillä, mutta ihan pieni katsaus tulevaan leffasyksyyn on silti paikallaan...

Ensi-iltaan on tulossa parikin jättiproduktiota pienempää leffaa. Jostain syystä suhdesotkuinen The Romantics kiinnostaa, ehkä lähinnä näyttelijäkaartinsa vuoksi. Katie Holmes oli suosikkini Dawson's Creekin aikoihin, ja Cruise-sekoiluista huolimatta haluan nähdä, mitä nainen on saanut valkokankaalla aikaan. Mukana myös Anna Paquin, Adam Brody ja Elijah Wood, jonka rooli ainakin trailerin perusteella vaikuttaa näkemisen arvoiselta. Jared Letolta, jonka upottavan sinisiin silmiin voisi jäädä asumaan, on myös tulossa filminpätkää musahommien ohessa. Mr. Nobody on mielenkiintoisen oloinen tarina miehestä, jonka elämän vaiheet lomittuvat omituisesti ajan kanssa. Hän tuntuu eläneen useamman elämän, mutta mikä niistä on oikea?

Ei sovi myöskään unohtaa The Americania saatika sitä yhtä ainoaa, jonka vuoksi loka-marraskuun ankeasta pimeydestä ehkä juuri ja juuri selviää. Harry Potter and the Deathly Hallowsin ensimmäisellä osalla on suuret paineet lunastaa yleisön odotukset, jotka ainakin minulla ovat korkealla. Mutta kun jo traileri antaa hurjan eeppisen vaikutelman, niin minkäs teet?! Oijoiii. Viime viikolla paljastettiin, että elokuvan kahden eri osan katkeamispiste on kirjan luku 24. Jännitys tiivistyy.

Myös tv tarjoaa klassikoita, hömppää ja vähän vakavampaakin turinointia elokuvan muodossa pitkin syksyä. Ainakin kaikki Pirates of the Caribbeanit tullaan näkemään töllöttimestä. Tänään ysiltä Subilla pyörii Ocean's Twelve - itsellä on tästä trilogiasta nähty vain ensimmäinen osa, joten tallennukseen menee :)


p.s. Ranskan kieleni on pahasti ruosteessa, saapi huomauttaa jos otsikko meni päin pyllyä ;)

7 comments:

 1. The Romantics ja Mr. Nobody on kyllä nähtävä, Potterista nyt puhumattakaan. Toi Potterin traileri saa mut aina aivan kananlihalle! En malta oottaa!!!

  ReplyDelete
 2. Just noi samaiset kolme römänttisistä herra ei-kehenkään ja harryyn on munkin odotuslistalla!

  ReplyDelete
 3. Mr. Nobodyä odontan Jared Leton takia, ja trailerikin näytti kiinostavalta. Potteri on aivan pakko nähdä. Eikähän me selvitä talvesta elokuvien(kin) ansiosta.

  ReplyDelete
 4. Romantics ja Mr. Nobody vaikutti jotenkin mielenkiintosilta, joten joo, ne pitää nähdä ainakin.

  ReplyDelete
 5. Reiska, toi traileri on niin hullu, mä vaan mietin että uskallanko mennä kattomaan koko leffaa :D <3

  Oola, jännää miten tosta Romanticsistakin voi kiinnostua, ei oo ainakaan mun tyylilajia noin niinkun yleisesti.

  Suvi, Jared Leto nimenomaan! Ja Potter ah, toivottavasti leffassa on tarpeeksi Dracoa. Ehdottomasti jotain mitä odottaa pimeän keskellä!

  Riehu, hyvät leffat tuottaa kyllä aina iloa :)

  ReplyDelete
 6. Mr. Nobodya olen odottanut pitkään! Ihana että se tulee teattereihin meilläkin :) Haaveilin sen näkemisestä jo vuosi sitten, kun se oli mukana Sitgesin festareilla ja me käymässä samoihin aikoihin Barcelonassa, mutta ei ollut näytöksiä samaan aikaan - jäi näkemättä silloin kuten koko Sitges jäi loppujen lopuksi kokematta :/

  Pottereita aina odotetaan innolla :)

  ReplyDelete
 7. Paivi, jännä juttu miten yleiseen levitykseen tullessa leffoilla kestää yllättävän kauan monesti, vaikka festarivierailut olisi tehty ajat sitten. Mutta kivaa että tulee Suomeenkin! Mulla ei ole muuten hajua näistä muista - Potter toki nähdään Suomessa, mutta tällä hetkellä en löydä Finnkinon sivuilta The Romanticsia tai The Americania :/ No, sitten täytyy odotella dvd-versioita. Luulisi tosin, että noilla näyttelijöillä katsojakuntaa kyllä löytyisi täältäkin.

  ReplyDelete