2010/08/13

Go with the Flow / Broken Bells

Eilinen Manboy oli varsin viihdyttävä palohälytyksineen ja välispiikkeineen (unohtamatta biisejä tietenkään), mutta keikkailu ei suinkaan lopu tähän. On aika antautua virran vietäväksi! Flow Festival vie mukanaan urbaaniin aurinkoon, ihmisten seuraan musiikkia fiilistelemään. Itsellä tänään tiedossa ainakin Ulver, Broken Bells ja Air, huomenna Junip ja Owen Pallett, sunnuntaina The Radio Dept., The xx, Marina and the Diamonds sekä Jónsi. Omnotinom!

Viikonlopun soundtrackiksi sopisivat kaikki yllä mainitut, mutta koska osa on jo täällä kertaalleen kierrätetty, päädyin rikkinäisiin kelloihin. Kohtalaisen uusi tuttavuus valloittaa letkeydellään ja avoimuudellaan. Toivottavasti se iskee yhtä hyvin myös livenä!
Toivotan kaikille ihanaa viikonloppua. Jos näet tutun, pisamaisen naaman Suvilahdessa, tule taputtamaan olkapäälle :)

6 comments:

 1. Hei, älä missaa Beach Housea jos sulla onnekkaalla on kerran 3 päivän lippu! :) Vai meneekö se päällekkäin jonkun kanssa? ;) Ja Broken Bells, uu!! Hih, mäpä menenkin yllättäen Ankkaan kun sain lipun. Kyllä se Flow on silti enemmän mun juttu, mutta enpä valita Editorsin näkemisestä.

  ReplyDelete
 2. Mukavaa viikonloppua! Me kolme, joista yksi valkoinen ja karvainen, mennään nyt vuorostamme Saimaan rannalle.

  ReplyDelete
 3. tsekkaa myös miike snow huomenna jos ehdit! harmittaa ihan vietävästi kun missaan sen taas kerran. mutta mukavaa flowta sulle! :)

  ReplyDelete
 4. J, kiitos vinkistä, kävin kattomassa Beach Housen eilen ja se oli aivan ihana!! Editors olis kyllä ollu aivan ihana, mutta minkäs teet kun menee päällekkäin :/

  Anonyymi, rentouttavaa viikonloppua Saimaalla!! Toivottavasti on ollut hyvät veneilysäät :)

  jenkku, Miike Snow on valitettavasti peruuttanut esiintymisensä jo vähän aikaa sitten :/ Mutta ehkä se lohduttaa sua!

  ReplyDelete
 5. oho, oon ihan kartalla taas juu :D no nyt ei flown missaaminen kyllä harmitakaan enää niin paljoa.

  ReplyDelete