2011/06/15

The End has no End

Kun on ollut sosiaalista tapahtumaa, on jaksanut vähän pukeutuakin. Päivänasupläjäys!


Teatterissa. Valkoisesta ja vihreästä saa aina aikaan raikkaan kokonaisuuden, tuumaan ma! Pitsimekko Yumi/Asos, kengät Clarks, rannekoru Secco.


gTiella. Jotenkin aina välissä unohdan miten paljon tykkään tästä Onlyn 16 euroa maksaneesta pussimekosta. Hyvin on siinä saanut rahansa takaisin. Vyö Pieces, kengät Converse, rannekoru Nykistä. Meikki onnistui tuona päivänä myös, siksi pärstäkuva.


Jumitusta. Valkoinen toppi raikastaa minkä tahansa arkisen kokonaisuuden, kuten New Yorkista hankitut farkut (DKNY), sortsit (DKNY) ja ruutupaidan (Converse). Näissä on jumitettu keikkoja, piknikkejä, työpäiviä. Näemmä jumitan samoissa kengissäkin kokoajan.


Piknikillä. Vasemmanpuolimmaisessa bloggareiden kanssa, oikeanpuolimmaisessa vanhojen kirjekavereiden ja swappareiden kanssa. Kukkamekko Topshop, musta riekalemekko Gina Tricot. Vyö Pieces, kengät Clarks.


IAMX. Ravin kanssa meiningeissä. En ole tänä vuonna enää jaksanut välittää noista möhkälereisistäni, vaan näyttäytynyt ihmisten ilmoilla lyhyissäkin shortseissa. Jos jotakuta häiritsee, voivoi! Paita DIY, shortsit Robin Hood (tässä vaiheessa saa nauraa), kengät Converse. Sain myös aurinkoisen meikin onnistumaan, vaikka minun kärsivällisyydelläni tämä sutaistiin alle 10 minuutissa, minkä myös huomaa häivytysjäljestä :)


Hiuksillekin tapahtui tuossa yhdessä välissä jotain. Vedettiin tyveä vähän tummemmaksi liukuväriefektillä, tuli ikään kuin poltetun sävyinen. Aluksi sävy tuntui aivan liian tummalta ja punaiselta, mutta nopeastihan tuo on taas haalistunut. Tyven tummus on samaa astetta kuin oma värini, mutta punaisempi. Ja edelleen kuvat saavat tukan hehkumaan voimakkaampana kuin luonnossa!

En ajatellut tätä kommentoida, mutta nyt on ihan pakko - sille anonyymille, joka ihmetteli hiusteni huonoa kuntoa: lienet eri mieltä näistä suoristetuista kutreista? :D Niin se vain on, ettei luonnonkiharasta kovin helpolla saa mainosten kiiltelevää pehkoa, vaan tyytyminen on Röllin osaan :)


I haven't posted any outfits for a while. So here's a bunch! When summer comes I always want to wear colours, dressing up in black seems odd. Although I do love the black dress in collage number two. I've been wearing dresses to social activities like picnics and the theatre and sticking to shorts and jeans for gigs and work. My hair also got slightly darker at the hairdresser's a couple of weeks ago. At first it felt too red, but then again red always fades way too quickly!

23 comments:

  1. Nättiä! Erityisesti tuo musta pussimekko ja hiusten uusi väri ovat tosi jees. Sun hiukset on muutenkin sen väriset, että ne oikein hehkuu. Passaa hyvin sun kasvoihin. Ja pisamat on söpöjä! :)

    ReplyDelete
  2. Voi luoja! Sinä se aina osaat olla niin nättinä :) ihania kuvia! On se niin jännä, miten erinäköiseksi sitä ihmisen saa kun suoristaa tukan. Mutta sinulla on ihana tuo sun kihara tukka, älä välitä kaiken maailman anonyymeistä kommenteista :) sanoo nimim. koko ikänsä tämän piikkisuoran kuontalonsa kanssa elänyt

    ReplyDelete
  3. Mä haluaisin niin sun hiukset! Ja pisamat!

    ReplyDelete
  4. Ruutupaita ja farkku-asukokonaisuus on täys kymppi! Lovin it. Oot muuten hurjan kaunis nainen :)

    T. Laiska Kati joka ei jaksanu kirjautua Bloggeriin sisään.. :D

    ReplyDelete
  5. Ihanan väriset hiukset! Mulla taitaa olla tuo sama GinaTricot'n mekko :D

    Sun pisamat on kivat mutta omiani en jaksaisi kyllä katsella enää :D

    ~Duvessa
    http://oneofbeautysdaughters.blogspot.com

    Työkone ei anna kirjautua bloggerilla niin että pystyisin kommentoimaan, blaah.

    ReplyDelete
  6. Varsinkin ekaan asuun tykästyin kovasti mekon ja väriyhdistelmän takia(ja haaveilenkin tällä hetkellä juuri noiden värien yhdistämisestä, ensin vain sitä oikean vihreää vaatekaappiin!). Muissakaan ei ole mitään vikaa. Ja kyllä luonnonkiharahiukset sulla on niin hienon näköinen juttu, että sen vuoksi joku lievä huonokuntoisuus ei merkitse yhtään mitään!

    ReplyDelete
  7. Oi sä oot niin nätti ja sun tyyli on ihanan söpö! :) Toi keltapinkki silmämeikki on niiiin makee ja sun hiukset on aina kauniit!

    Mä tykkään noista Yumin mekoista vaikken itse (vielä;)) omistakaan sellaista..

    ReplyDelete
  8. Aha, näemmä mun kommentti silti tuli perille vaikka taas tuli errorilmotus.. en ymmärrä, tälleen käy vaan sun ja Chatrinin blogeissa, mur!

    ReplyDelete
  9. Ihanan pirtsakat luomivärit!! :)

    ReplyDelete
  10. Onneksi pääsen nauttimaan sun söpöydestä vihdoin ja viimein sunnuntaina! <3

    ReplyDelete
  11. Onpa sulla opea tukka!

    Mulla on luonnostaan vähän kihara ja etenkin karhea hiuslaatu. Väri on kutakuinkin samanlainen kuin sulla noissa ekoissa kuvissa, oma sekin.

    Mutta en ikinä saa mun hiuksia näyttämään noin upeilta kuin sulla! Vau!

    ReplyDelete
  12. Oijoi oot niin kovin kuvauksellinen niin pörrönä kuin silohiuksenakin! Näyttäispä munkin pehko tuommoiselta möh.. semmonen ihme liruletti joka menee päätämyöten ja sitten räjähtää latvoista :D Ja möhköreidet kunniaan! Minäkin aion kyllä käppäillä näillä ihan rentona ilman huolia näistä +10 kilostani!

    ReplyDelete
  13. Vitsit miten söpöjä asuja taas (oon jo pitkään hiljaisena täältä nurkasta ihastellut mutta nyt oli pakko ihastella ihan "ääneen"), ja ihanat värit myös tuossa silmämeikissä! Just ehdin muuten ajatella että olispa mullakin tollaset shortseissa hyvältä näyttävät reidet kun tokaisit sanan möhkälereidet, pöh sulla sellasia ainakaan näiden kuvien perusteella ole :D

    Ja vielä loppukateetiksi, ettei vaan kommentti vahingossakaan jäisi liian lyhyeksi: alan aina haaveilla oransseista hiuksista kun näen nuo hiuksesi! Mullakin oli jonkinlaiset oranssit monia vuosia kunnes turhauduin värjäilyyn ja uskaltauduin paljastamaan blondiuteni ulkoisestikin.. Mutta ääää, ois se oranssi ihana!

    ReplyDelete
  14. Ihan ääneen hengähdin, kun tuli noi suoratukkakuvat, oot niin kaunis ja iiiihanan värinen tukka! (ei sillä, että kihara ois huono, ei todellakaan!)

    ReplyDelete
  15. Ihania asuja mutta tuo meikki! Se vasta ihana onkin! Sopii niin hyvin punaisten hiusten kanssa ( ja uusi värikin on erittäin nam!). Kerrassaan ihana postaus siis :)

    ps. pisamat <3

    ReplyDelete
  16. Ooo, kiitos ihanista kommenteista!! Ihan tässä tulee tippa linssiin :')

    Varpunen, kiitän, aika monet on sanoneet että punainen tuntuu siltä kuin se olisi mun oma värini, vaikka oma on siis tummanruskea. Ehkä se johtuu noista pisamista :)

    Paivi, kiitos!! Kyllä kiharat on ehdottomasti enemmän minua, mutta välillä tekee mieli kokeilla muutakin :)

    Suvi, tule hakemaan! ;)

    Kati, kiitos! Vähän kun noihin mekkokuviin vertaa niin huomaa, ettei ne farkut ole ihan paras jalkojen kaventaja mutta ei se mitään, pääasia että viihtyy :D

    Duvessa, heh, mullakin meni tosi pitkään ennen kuin tykästyin pisamiini. Talvella ne on semmosia ärsyttävän haaleita, eivät näy kunnolla mutta eivät lähde kunnolla poiskaan, näyttää vaan epätasaiselta iholta.. Silloin olis kiva omistaa posliininen Lumikki-iho. Mutta kesällä pisamat on jees :) Ja onhan sunkin pisamat söpöjä!!

    J, kiits! Vihreä on mullakin vähemmistössä varmaan ihan kaikista väreistä vaatekaapissa (tai no ei, beigeä ja ruskeaa on vielä vähemmän), mutta pieninä annoksina se maistuu maukkaalta :)

    aini, kiitos!! Mä oon huomannut myös että Chatrinille kommentoidessa Blogger kettuilee normaalia enemmän, mikähän meillä on :P

    Hepa-Neiti, kiitos ^__^

    Henskis, ja mää sun :P

    ReplyDelete
  17. Heini, kiitos! Ja ooooh, vähän hienoa jos sulla on luonnostaan punainen väri, pidä siitä kiinni :) Itse joudun käymään ihan kampaajan kautta.. Mun hius ei ole puoliksikaan niin karhea kuin esim. äidilläni, mutta kuiva se on kuin mikä. Ootko kokeillut luonnonöljyjä hoitona hiuksiisi? En tiedä auttaako, mutta vois testata :)

    Joa, sä et ole möhköreisiä nähnytkään :D Mutta kiitos. Hiukset on kyllä mullakin enimmäkseen aina räjähtämispisteessä, onneksi on ghd jolla saa afron siloiteltua laineiksi.

    Maija, kiitos! Kivaa että tulit juttelemaan myös "ääneen" ^__^ Ja kyllä nää reidet aika möhköt on, mutta onneksi joillakin vaatteilla saa peiteltyä :D Itseasiassa shortsit käy siihen vallan mainiosti, farkut taas eivät ole se paras valinta. Ja eikun oranssia tukkaan vaan - sehän on oiva väri esim. syksyllä! :)

    catsu, voi sua! Ihana, kiitos<3 Ja itse olet se, jota pitää katsoa aurinkolasit silmillä kun loistat niin 8)

    Salka, kiitos!! Voi kun jaksaisi useammin meikkailla vähän räväkämmin, mutta tilaisuuksia semmoiseen tulee vähän harvemmin. Ja jotenkin kesällä sitä haluaa olla vähän naturellimpana muutenkin :)

    ReplyDelete
  18. Mä olen kokeillut hiuksiin ihan vaan niitä kaupan hiustenhoitohyllystä saatavia öljyhoitoja ja ne ei ole auttaneet. Pitää kyllä tutkian vähän lisää kaikkia kosteuttavia tuotteita, jos joku vähän pehmittäis ja ravitsisi tätä pehkoa. Hyvä vinkki, kiitos! :)
    Noissa ekoissa kuvissa sun hiustenväri tosiaan on ihan luonnollisen näköinen, ei arvaisi että purkista tulee etenkään jos mun hiuksiin vertaa. Onnistunut tulos siis :)

    ReplyDelete
  19. Heini, kannattaa kokeilla ihan puhdasta öljyä! Esim. puoli tuntia ennen pesua, koska tietysti se öljy lähmää hiukset kivasti jos sitä laittaa vähänkään liikaa.. Se kosteuttaa ja samalla suojaa jonkun verran shampoon kuivattavalta vaikutukselta :) Mutta kyllä tän pehkon kanssa saa taistella, menee varmasti vielä kaaaauan ennen kuin saa kosteuden kohdalleen, jos ikinä..

    ReplyDelete
  20. Mä ihailen sun tukkaa aina vaan! Ja oot kyllä niin söpö! Ja sulla on nätimmät pisamat ku mulla. :)

    ReplyDelete