2010/08/31

Between the Sheets

Paivi siis haastoi jo kesän kynnyksellä tekemään top5-listan niistä valkokankaan hurmureista, joiden kanssa ei panisi pahitteeksi vähän likempääkin tuttavuutta. Listaaminen aiheutti todellista aivosolujen käyttöä, siksi tässä vähän kesti! Vaikka kyse onkin hypoteettisesta listasta, omatuntoni joutuu jättämään pois sellaiset täydelliset tapaukset kuin suklaasilmä Johnny Deppin - herralla tuntuu jo vuosia olleen toimiva perhe-elämä Vanessa Paradisin ja kahden lapsen kanssa, enkä minä halua mennä sitä rikkomaan ;) Ja kuten Paivikin sanoi, tällaisissa tapauksissa vaaka kallistuu nuoren lihan puoleen...



Jim Sturgess
Kärjessä keikkuu kukas muukaan kuin ihana pörröpää Jim! 29-vuotias britti nousi maailman tietoisuuteen pääroolistaan musiikkielokuvassa Across the Universe (2007), ja on sen jälkeen tehnyt muutamia erilaisia ja mieleenpainuvia rooleja. James Anthony Sturgess osaa myös laulaa, mikä on aina suuri plussa ja lääh-ilmiön aiheuttaja. Juden rooli mainitussa Beatles-musikaalissa oli se, joka toi Jimin minunkin tietoisuuteeni, ja jonka ansiosta herra myös jäi sinne. Rakkaus on siis vielä nuori, mutta sitäkin intohimoisempi ;) Jos Jim kävelee teitä vastaan kadulla (myös kaksoisolento käy), antakaa hänelle puhelinnumeroni. Kiitos.



Jake Gyllenhaal
En muista mikä oli se elokuva, joka sai minut kiinnostumaan nyt kolmekymppisestä Jakesta myös hottistasolla (luultavasti Brokeback Mountain (2005)). Sitä ennen olin kyllä pitänyt herraa varteenotettavana näyttelijänä puppy eyes -katseineen, mutta elämää suurempia säväyksiä en ollut saanut. Jacob Benjamin Gyllenhaal eli Gyllis on toki näyttelijänä kasvanutkin sitten Donnie Darko -aikojen, muutenkin kuin lihasten osalta ;) Vaikka lihakset eivät olekaan se pääasia: suurten, surullisten silmien lisäksi minuun vetoavat aina tumma, sotkuinen tukka sekä pieni sänki. Jep, kelpaa!



Jared Leto
Lista ilman maailman kauneimpia sinisiä silmiä? Not gonna happen. Niin kauan kuin Jared Joseph Letoa on julkisuudessa nähty, niin kauan ovat maailman tytöt huokailleet hänen peräänsä. TV-sarjasta My So-Called Life ponnahtanut ura on edennyt elokuviin, joista mieleenpainuvin lienee Requiem for a Dream, sekä tietenkin rokkaukseen, joka on aina ollut Jaredin intohimo. Neljääkymppiä lähestyvä miekkonen vaikuttaa huomattavasti ikäistään nuoremmalta. Liekö syynä 30 Seconds to Mars, huippuunsa treenattu kroppa vai mikä... Henkilökohtaisesti pidin Jaredista enemmän jossain vaiheessa Chapter 27 -leffan jälkeen, kun pojalla oli enemmän lihaa luidensa ympärillä, mutta tärkeintä ovat ne SILMÄT. Niiden vangitseva tenho on tullut koettua livenäkin. Eikä niitä koskaan unohda. Huokaus.



Ian Somerhalder
Ne silmät, ne silmät... Ja tumma pörröinen tukka. Samalla linjalla siis jatketaan edelleen! Ian Joseph Somerhalderin tunnetuimpiin rooleihin kuuluvat Lostin Boone sekä bad boy Damon Salvatore teinisarjassa Vampire Diaries (ai miten niin teinisarja, terveisin Bubble 27v). Herra on toiminut aiemmin mallina usealle suurelle muotitalolle, mutta aloitti näyttelijänopinnot kuitenkin varhain. Ianin lukuisat urheilulliset harrastukset liittyvät ulkoilmaan ja onpa hän muutenkin kiinnostunut ympäristöasioista - esimerkiksi viemällä Vampyyripäiväkirjojen kuvausolosuhteita kokoajan vihreämpään suuntaan. Ei mikään turha jätkä. Mainitsinko jo silmät?



Robert Pattinson
Tällä paikalla oli jo eräs toinen, myöskin minua nuorempi mies, kunnes viime sekunneilla vaihdoin. Kaikesta huolimatta totesin, että herra Robert Thomas-Pattinsonin sänki, tummat kulmat ja sotkuinen tukka vetoavat minuun blondia enemmän. Felton tosin tuli tutuksi samasta elokuvasarjasta kuin Robertkin, nimittäin Harry Potterista. Näiden kahden hahmot eivät olisi voineet enempää olla eri maailmoista, ja Draco veikin sydämestäni paljon suuremman palan kuin Cedric Diggory. Ja vaikka Twilightin Edward on puupökkelö, ei se vähennä Robertin karismaa. Mainitsinko jo, että musiikki kulkee 24-vuotiaalla Robertillakin verissä? Nam.



+ Bonus
Samuli Vauramo
Kotimaan toivo, syksyllä 29-vuotissyntymäpäiviään viettävä Samuli tuli minulle tutuksi ensimmäisen suuren elokuvaroolinsa kautta muutama vuosi sitten. Tyttö Sinä Olet Tähti -leffan räppäri Sune on käsittääkseni kaukana IRL-Samulista, Käskyn Aaro Harjula ehkä hivenen lähempänä. Mutta Lieksa!n Kasper on näistä kaikista herkullisinta eyecandya (Markku Pölösen elokuva ei mielestäni muuten ole kummoinen). Erilaiset urheiluharrastukset surffauksesta akrobatiaan näkyvät kropassa, ja myös Samulin kohdalla toteutuu tärkein seikka: silmät. Puhelinnumeroa saa ihan vapaasti jakaa tähänkin suuntaan.


Paljon kauniita kuvia ja daydreamingia - that's my day! Siitäkin huolimatta, että moni könsikäs jäi pois syystä tai toisesta (esim. tälle nimenomaiselle listalle muka liian laihat (Joseph Gordon-Levitt, Gael García Bernal) tai muka liian vanhat (Ralph Fiennes, Kevin Spacey) henkilöt, vaikkei kyseisillä asioilla tosielämässä ole mitään väliä). Jo haastamattomista nakkaan tehtävän Riehulle, Ravenwavesille, J'lle, Oolalle, Joalle, Sarakissalle ja Hepa-Neidille! Tehkää tai olkaa tekemättä :)


Kuvat omista arkistoista ja muokattuja, ei tietoa alkuperästä.

20 comments:

  1. "tällaisissa tapauksissa vaaka kallistuu nuoren lihan puoleen..."

    Kuulostit aivan vanhalta ja perverssiltä lihatiskiasiakkaalta ja naurahdin. Eihän nuo edes ole sua nuorempia, vaikka nuoria toki ovat. :D Ihan hyviä valintoja - tummia, sinisilmäisiä ja raamikkaita, kauniskasvoisia.

    Voisin ehkä ottaa haasteen vastaan, mutta mietittävää siinä vähän :)

    ReplyDelete
  2. J, that was my point :D Tosiaan nyt vain yksi mua nuorempi tuli mukaan listalle. Mieti ihan rauhassa, kestihän mullakin tässä pari kuukautta!

    ReplyDelete
  3. Hyvä lista, mä oon melko lailla samaa mieltä, varsinkin Gylliksestä, Ianista ja Letosta, olihan niistä 2 munkin listalla ;O) Pattinson on mustakin ihana, se taitaa olla tuo sotkuinen tukka kuten sanoit... Jim on mulle vielä niin vieras tapaus, nähnyt vain sen 50 dead men...joten jätän sen hautumaan, vaikkakin ymmärrän kaihosi täysin..

    ReplyDelete
  4. Aah, Leto, aah, Jake.
    Ja sä olet saanut suomalaistakin verta listallesi, vau! Tuohan voisi olla jopa mahdollista. Mulla on pari fb-kaveria, jotka on samulin kavereita, hmm....? ;)

    ReplyDelete
  5. "tälle listalle muka liian laihat..." Ai vitsi ku nauratti, mutta mä nyt pidänkin hoikista miehistä. :D Erittäin mukava lista, ainoastaan Jakesta en nyt niin innostu, symppis ja hyvä näyttelijä mutta hottisherätystä en ole kokenut (tiedän joo, kaikki on nyt ihan kauhuissaan). Kiitti haasteesta, tätä täytyy pohtia....:)

    ReplyDelete
  6. Oi mitä kuvia! Lääh...Tässä on se nyt vaan se juttu, että mun listasta tulis varmaan täysin sama :DDD

    ReplyDelete
  7. Sulla on aika hyvä maku :) Mä pidän kanssa hoikista miehistä mutta siis yhtä lailla voin pitää myös lihaksikkaammista tai sellaisista joilla on muutakin massaa, riippuu tyypistä.
    Kun tapasin poikaystäväni ekan kerran, hän oli laihtunut intissä oin sanjensa mukaaan riisitikuksi ja mä vaan diggailin siitä :) Mutta tykkään yhä vaikka on tullutkin lihaa luiden päälle.

    Ettei niiden miesten aina tarvitsisi olla sen massan peässä kuten ei meidän naistenkaan laihuuden, hih.

    ReplyDelete
  8. Mikaela, eikös olekin ;) Tumma sotkuinen tukka on kyllä paras. Ja kohta se Jim eksyy sunkin listalle, buah!

    Chatrin, hahaa, mullakin on pari yhteistä tuttua sen kanssa ja oon kehitellyt erilaisia strategioita, mutta mikään niistä ei oo vielä ollu oikein toteutuskelpoinen :D

    Riehu, munkin mielestä monet hoikat/laihat miehet on todella kauniita! Mutta jos saan valita, haluan mieluummin että mies ei oo mua laihempi ;)

    Reiska, lääh lääh! Mutta kato eikö oo kätevää, sun ei sitte tarvii tehdä listaa ollenkaan :D

    Little M, kiitos ;) Kyllä laihat pojat mullekin kelpaa, mieluummin vaan ei laihemmat kuin minä ite.. Vaikka siis kuten sanoin, tositapauksessa saa kaikki kriteerit heittää romukoppaan, luonne kuitenkin ratkaisee!

    ReplyDelete
  9. Voivoivoi tätä listaa, ja etenkin Ian Somerhalderia <3 Säälittävästi läähättäen odotan Vampire Diariesin uutta kautta alkavaksi! Pattinson ei tosin muhun oikein vetoa, en osaa sanoa miksi. Joissain kuvissa se näyttää jopa pelottavalta. :D

    ReplyDelete
  10. Aika ihania miehiä sulla tuossa, ei voi muuta sanoa! Jared Leto Jordan Catalanona oli aikoinaan jotain niin ihanaa ja Gyllis vetoaa aina vaan.

    Tuon Pattinsonin viehätys menee kyllä minulta täysillä ohi (minusta hän on suoraan sanottuna ruma), mutta makunsa kullakin.

    ReplyDelete
  11. nyt on pakko sanoa et meillä on kyllä aivan erilainen miesmaku :D mä huolisin sun listalta ainoastaa jaredin ja senkin vain ehkä. ian on periaatteessa ihan jees, mutta se on aina ollu mun mielestä jotenki jo liian hyvännäkönen, joku siinä häiritsee..

    ReplyDelete
  12. Voi mitä kuvien kuolausta. Tumma sotkuinen tukka, parransänki ja silmät. Ne on se juttu. Gyllis ja Leto omalla listallani myös. Ja pakko myöntää että ei tuo Pattinsonkaan paha ole. Eikä Vauramo.

    ReplyDelete
  13. Sagu, hihi, luulisi että olisi toisinpäin - Somerhalder olisi pelottava, Pattinson ei! :D

    Anzi, eikös ;) Pattinson ei kyllä olisi mitään ilman sänkeä, sotkutukkaa ja noita kulmakarvoja (ja vähän silmiäkin), ei tosiaan aluksi edes ollut listallani mutta.. Jotenkin se sitten päätyi sinne.

    jenkku, haha :D Ian on tosiaan vähän turhan kaunis, mutta tykkään siitä Vampire Diariesissa, joten pääsi listalle. Mun miesmaku on oikeasti aika laaja, jotenkin nyt tässä kontekstissa päädyin näihin!

    Suvi, ehdottomasti! Ainakin tämä käy työpäivän piristyksestä jos ei muusta..

    ReplyDelete
  14. Jared on ainoa joka noista varmasti ois mun listalla. <3
    Ian EHKÄ, muista en mitenkään erityisemmin ole innostunut. :) Tai siis onhan ne ok, mut mitään kummempaa viehätystä en niissä näe... Jänskää, miten eri ihmiset näkee niin eri tavalla julkkikset (ja muutkin ihmiset toki). :)

    ReplyDelete
  15. Mahtavat kuvat olet löytänyt tähän :) Kävin eilen jo listasi vilkaisemassa, mutta järkky migreenini esti paremman tutustumisen. Nyt siis "paremmalla aikaa" ;-)

    Hyvältä näyttää sinunkin lista, vaikkein tässä samoja olekaan kuin Gyllis :) Ja Leto on mulla siellä Bubbling under listalla - kävin tuossa katsomassa Mr Nobodyn ja taas hullaannuin niihin silmiin... ;-)

    Pattinson ei jostain syystä meikäläiselle oikein kolahda. Samoin tuo Sturgess on sen verran tuntematon suuruus, etten osaa sanoa hänestä kuin että söpöltä näyttää :)

    ReplyDelete
  16. veeveera, se on kyllä tosi jännää oikeesti! Joidenkin kanssa maku menee niin yksiin, joidenkin kanssa ihmettelee miten voi tykätä niin erilaisista :D

    Paivi, kiits, kiva että tulit myös paremmalla ajalla ;) Voih, Mr. Nobodya kyllä odotan.. Kerrankin ehtisi vloppuna leffaan, mutta vielä siellä ei pyöri mitään syksyn odotetuimmista, nyyh. Pattinson on aivan ihana Remember Me'ssa ja Sturgessilta suosittelen ehdottomasti Across the Universea ja Heartlessia :)

    ReplyDelete
  17. Minusta Remember me oli vähän outo elokuvana, ja sorry, Pattinson ei minulle kolahtanut edes siitä ;-) Across the universe on muistaakseni hyllyssä, mutta en vaan ole sitä saanut vielä katsottua. Pitääpä ottaa joku ilta katseluun :)

    ReplyDelete
  18. Paivi, no, kaikki eivät voi miellyttää kaikkia ;) Mutta ehdottomasti jos AtU on hyllyssä, laitat sen heti soittimeen!! Se on elokuvana turhan täynnä sälää (kuten musikaalit aika monesti), eikä tarina ole mitenkään erikoinen, mutta hahmot on loistavia<3

    ReplyDelete
  19. On se hyllyssä (tarkistin). Joskus sen taisin jostain napata kyytiin, mutten ole vielä saanut katsottua - katson kyllä suosittelusi innoittamana lähiaikoina, tosin en tänä viikonloppuna, sillä tänä viikonloppuna aion olla oikeasti sosiaalinen :) (minä olen ollut epäsosiaalisuuden huipentuma viime aikoina, joten tuo on todella positiivinen asia)

    ReplyDelete
  20. Onnea sosiaalisuudesta, mä ajattelin ehkä jumittaa enimmäkseen kotona :D Mutta saa nähdä. Nyt on ollut niin kamalasti kaikenlaista menoa, ja monet kaverit on tämän viikonlopun jossain muualla heilumassa. Dorian Grayn muotokuva kiinnostaisi leffojen puolelta, Makuunin sivuilta sitä ei vaan löydy, hmm.. Pitänee käydä kyselemässä. Kivaa viikonloppua :)

    ReplyDelete